2 in 1: Camera bebelusului sau camera de oaspeti

Felicitari! Familia ta s-a marit cu inca un membru, iar toti prietenii si neamurile vor sa vina in vizita sa vada bebelusul. Singura problema e ca, acum camera rezervata deobicei musafirilor e ocupata de copil si va trebui sa gasesti un mod de a le imbina pe cele doua.

Mobilierul pentru bebelus stim ca ocupa putin spatiu, iar in primele luni va fi usor sa faci loc unui patut pe langa restul mobilierul de aici. Iata ce anume trebuie sa pregatesti…

Decor prietenos pentru cel mic


Renunta la culorile sumbre si la obiectele ce se sparg usor. Alege in schimb culori blande, pastelate, sau chiar o perdeluta jucausa pentru copii. In acelasi timp, patul aflat pana atunci in centrul camerei, poate fi pus langa perete, iar in acest fel se creeaza un culoar in centrul camerei care iti permite sa misti usor pe langa patut.

Accesorii si mobilier pentru copii


Un ornament colorat care atarna deasupra patului e un accent deosebit in camera copilului. In plus, se poarta mobilierul alb, iar aceasta culoare este foarte linistitoare pentru cei mici dar incredibil de usor de asortat cu piesele pe care le ai deja in aceasta camera. Deci atunci cand iesi la cumparaturi pentru cel mic, orienteaza-te dupa mic mobilier alb.

Idei pentru spatii mici


Trebuie luat in calcul si situatia in care ai o sofa in camera pentru oaspeti. Din comoditate o tii stransa, iar in functie de asta trebuie sa asezi si mobila pentru copil. Iar atunci cand ai musafiri aici, poti intinde usor canapeaua si sa muti patutul copilului in zona ramasa libera a camerei. In plus, aceasta sofa iti va fi de folos cand trebuie sa schimbi copilul, ii dai de mancare sau ii citesti pana adoarme.

Atunci cand ai musafiri si camera e ocupata, copilul va dormi in alta camera, intr-un landou in camera parintilor. Pe masura ce copilul creste, va trebui luat in considerare amenajarea camerei pentru musafiri in camera permanenta a copilului, iar optiunile prezentate mai sus vin in ajutorul celor care inca nu au apucat sa amenajeze aceasta camera asa cum isi doresc.

Ce compromisuri ai facut tu pentru camera rezervata musafirilor odata ce a sosit un nou membru in familie? Spune-ne si noua in randurile de mai jos!

Lasă un răspuns