3 idei creative la care nu te-ai fi gandit pentru a crea mai mult spatiu in casa

Creativitatea este raspunsul la multe probleme atunci cand vine vorba de casa. Deoarece lucrurile – cel puțin unele dintre acestea – sunt importante, majoritatea dintre noi trebuie sa gaasim solutii pentru depozitare.

Cei care locuiesc in spaii mici sunt cei mai buni oameni de la care putem „fura” idei. Asadar, ne-am inspirat de la cei mai buni pentru a-ti prezenta 3 moduri creative la care nu te-ai gandit pentru a crea mai mult spatiu in casa.

Reinventeaza-ti noptiera

Noptierele traditionale au de obicei un raft si poate un sertar sau doua in ele. Nu este rau in ceea ce privete spatiul de depozitare, dar deseori nu ofera o suprafata prea mare de depozitare, chiar si atunci cand sunt prevazute cu sertare. In acest caz, o idee buna este sa folosesti rafturi suspendate si sa le aranjezi intr-un mod creativ pe perete. Acestea nu ocupa spatiu pe podea si vor reprezenta un loc bun de depozitare a cartilor sau decoratiunilor.

Poti de asemenea sa folosesti un raft pe care sa-l asezi pe podea. Alege un stil aerisit ca acesta ce nu va parea incarcat nici vizual. Poti adauga chiar si cateva cosuri pentru depozitare, pentru a pastra incaperea organizata.

Camuflaj cu perdele

Nu gasesti un dulap adecvat? Nicio problema. Perdelele sunt trucul genial aici. Poti instala rafturi si cosuri pe peretele tau si apoi sa folosesti perdele pentru a le ascunde.

Aglomeratia vizuală – disparuta intr-o secundă! Poti de asemenea sa ascunzi articole precum valize si cutii in spatele draperiilor. Acesta este un mod minunat de a crea spatiu in casa fara sa sa fi nevoit sa lasi lucurile pe care nu le doresti sa fie la vedere.

Un perete cu suporturi de agatat

Da, ar fi foarte frumos daca ai putea picta un mural geometric pe un perete sau daca ai putea sa folosesti tapet. Intr-un spatiu mic insa, nu iti poti permite sa lasi tot peretele liber. In bucatarie e bine sa ai totul la indemana si sa nu fi nevoit ca, atunci cand gatesti, sa cauti prin sertare cuatite, palete sau linguri pentru amestecat mancarea.

O solutie practica este amenajarea unui perete cu suporturi de agatat sau cuiere, pe care sa poti tine toate ustensilele de care ai nevoie atunci cand pregatesti mancarea.

Astfel intra in scena solutiile de depozitare care, folosite inteligent, vor putea salva spatiu pretios, mai ales n apartamentele mici!

Lasă un răspuns