4 ani de sfaturi, idei si decoratiuni

Fiecare toamna vine la noi cu motiv de sarbatoare. Pe langa inca un an de activitate, noi sarbatorim inca un an de produse care si-au gasit locul in casele voastre. Iar pentru ca acum e momentul perfect pentru a numara bobocii, am ales sa recapitulam cele mai indragite subiecte de pe blog.

  1. 10 greseli de evitat in amenjarea locuintei

Elegant-home-office-style-2

Entuziasmati de ideea amenajarii propriei locuinte, facem adesea greseli care pot afecta deopotriva functionalitatea si atmosfera spatiului nostru. Iata 10 dintre aceste mici greseli pe care le poti evita atunci cand iti (re)amenajezi locuinta!

  1. Decorul casei in alb si negru

Desi e o combinatie clasica, duetul alb-negru pare adesea greu de intreprins. Poti alege sa combini cele doua nonculori intr-o camera, in toata locuinta sau doar intr-o portiune din casa. In plus combinatia alb-negru se potriveste perfect pentru camerele mai mici.

  1. Bambusul folosit in interioare

Viata lunga a bambusului a transformat planta intr-un simbol al longevitatii in China si simbolul prieteniei in India. In estul si sud-estul Asiei este folosit intr-un mod foarte divers: de la materiale de constructie, la mancare, haine si medicamente.

  1. Solutii pentru decorul spatiilor mici : tapetul

De multe ori se intampla sa neglijam decorarea peretilor, din teama de a nu incarca prea mult spatiul limitat. Clasicul tapet ramane insa solutia practica chiar si pentru decorul peretilor din locuintele mici.

Daca nu ai apucat sa citesti vreunul dintre aceste articole, acum ai ocazia de a recupera si de a descoperi multe alte articole pline de idei si inspiratie pentru casa ta!

Lasă un răspuns