5 scheme de culoare de incercat in baie

Una dintre cele mai grele decizii cu privire la amenajarea și decorarea băii este alegerea unor culori potrivite. Cu nuante indraznete, faianta care atrage atentia si detalii creative, baia poate fi cel mai frumos spatiu din locuinta.

Pentru ca baia nu trebuie sa fie un spaiu plictisitor si monocrom, te invitam sa te joci cu culorile, texturile si formele pentru a crea decoruri indraznete.

Albastru: cea mai la indemana alegere in baie

Daca vrei sa te simti mereu ca la mare, stilul marin este solutia perfecta. Albastrul da un plus de prospetime si creeaza o ambianta acvatica. E ca si cum ai avea Marea Neagră sau Oceanul Pacific la tine in baie.
De asemenea, prin asocierea gresiei albastru pudra cu accesorii din alama vei obtine un aspect interesant, de epoca, dar actual in acelasi timp.

Pereti placati cu mozaic

Pentru iubitorii de natura, verdele aduce in baie prospetime. Fie ca vorbim de un dus din sticla sau de un lavoar, sticla este cea mai buna alegere intr-o baie verde. Desi este o culoare rece, efectul acesteia va apropie din ce in ce mai mult de mediul inconjurator.
Rosu si galben
Amestecul acestor doua culori calde duce cu gandul la vara. Rosul este o culoare surprinzatoare, iar galbenul este una calma. Puse una langa alta, acestea se completeaza reciproc, fiind intr-o simbioza perfecta.

Mozaic curcubeu

O multitudine de placi minuscule intr-un curcubeu mixt de nuante este o modalitate simpla de a adauga culoare unei bai. In acest mod vei personaliza frumos spatiul din baie, astfel ca avand tusa personala, sigur o vei indragi. De asemenea, ai putea adauga un rand de mozaic sau piatra naturala pentru a da o nota de originalitate baii tale.

Baie stil pop-art

Cu un mosaic personalizat cu imagine, poti obtine efectul unei amenajari in stil pop-art. Putin mai excentric, si mai mult pop, poti opta pentru o cortina personalizata cu imagini reprezentative al curentului american.

Bineinteles, acestea sunt doar cateva sugestii de culori si combinatii, optiunile fiind nenumarate.

Lasă un răspuns