Accente cosmice in decorul dormitorului

De foarte multe ori pana acum am discutat despre diverse tematici si stiluri in decorul interior, asadar azi a venit momentul sa abordam un subiect care iti va face placere cu siguranta: accente cosmice in decorul dormitorului.

Ti se pare ciudat? Ei bine, un nou trend in designul de interior il reprezinta crearea unui spatiu care sa imbine confortul si relaxarea cu atmosfera de basm a galaxiilor si a cosmosului misterios.

Astfel de decoruri iti garanteaza faptul ca te vei simti ca un inger in propria ta casa, ca un explorator al spatiului sau ca un aventurier care adoarme in fiecare seara sub lumina feerica a stelelor de pe cer. Si tu iti poti transforma casa intr-o poarta catre marele univers cu cateva trucuri simple, asa ca hai sa le vedem impreuna!

  1. O galaxie intr-un dormitor

Accente cosmice in decorul dormitoruluiPentru un astfel de proiect ai nevoie de cateva perdele albe din organza si luminite de pom de Craciun albe sau glabene care sa functioneze pe baterii. Prinde perdelele de tavan, de-a lungul peretilor si lasa-le sa curga pana pe podea pentru a crea un alt fel de baldachin pentru patul din dormitor. Poti instala luminitele fie sub perdele, fie le poti prinde direct de perdele – efectul va fi tulburator iar tu te vei simti ca in rai.

  1. Un perete ca un portal spre o galaxie necunoscuta

Accente cosmice in decorul dormitoruluiCa tot vorbim despre luminite de pom, acestea sunt destul de versatile pentru a fi folosite pur si simplu pentru un decor inedit si foarte simplu de realizat. Aplica un sir de luminite pe perete (prinse discret astfel incat sa nu deteriorezi lavabilul sau tapetul) in ce model sau design consideri potrivit. Poti folosi luminite albe pentru a recrea un cer instelat sau chiar albastre pentru un efect vizual mai puternic.

  1. Tapetul intergalactic

Accente cosmice in decorul dormitoruluiUnul dintre cele mai simple moduri de a iti decora camera cu accente cosmice este folosirea unui tapet, fototapet sau folie adeziva cu imprimeuri specifice: galaxii, ceruri instelate, planete, harti de astrologie si multe altele. Daca vrei sa duci lucrurile un pas mai departe, poti aplica pe tavan un astfel de fototapet care straluceste pe timpul noptii, sau pe un singur perete (cel din spatele patului este cel mai indicat).

  1. Draperii pentru ferestre catre univers

Accente cosmice in decorul dormitoruluiIndiferent de peisajul de dincolo de fereastra, in dormitor lucrurile pot lua proportii cosmice din punct de vedere al efectului vizual. Poti folosi fie draperii in degrade pe nuante de albastru si bleumarin, poti folosi draperii lucioase negre pentru a crea senzatia de spatiu infinit sau te poti distra cu draperii imprimate cu stele, planete, luna si soare, in modele simpatice si vesele. Indiferent cum folosesti draperiile, asigura-te ca impreuna cu lumina care patrunde prin fereastra creeaza un efect magic.

  1. Instalatii de iluminat tematice

Accente cosmice in decorul dormitoruluiO modalitate simpla de a iti transforma dormitorul sau sufrageria in propria ta galaxie este sa instalezi cateva lampi care dau impresia ca tocmai ce ai descoperit un nou sistem solar sau ca explorezi o nebuloasa. Poti aplica o astfel de lampa pe tavan, sau poti folosi una cu picior si abajur ori o aplica de perete.

Ce elemente din decorul cosmic ai vrea sa incluzi la tine acasa? Indiferent pe care le alegi, decorul tau va deveni mult mai interesant si dupa ce stingi lumina.

Lasă un răspuns