Accente de culoare – verdele crud

Verdele crud, puternic, osciland intre nuante de serbet de lamaie si verde-lime, poate sa nu ti se para cea mai inspirata alegere atunci cand vine vorba despre designul de interior.

Dar cum iti spuneam si cu alte ocazii cand discutam despre adaugarea unei noi culori in designul unei camere sau despre cele mai interesante combinatii de nuante cu care te poti juca, unele culori sunt perfecte pentru a inviora orice camera si a ii da o nota de originalitate.

Hai sa vedem astazi cateva idei despre cum ai putea introduce verdele crud in viata ta pentru un plus de veselie si design modern!

Peretele – manifest in bucatarie

Peretele – manifest in bucatarie

Peretele – manifest in bucatarie

Stii ca un perete colorat intr-o nuanta vie, vesela, poate schimba complet aspectul unei camere. Ei bine, acest principiu se aplica si atunci cand ne punem imaginatia la bataie in jurul culorii verde-crud.

La fel de bine stim ca ceea ce e prea mult strica, de aceea verdele-crud si bucatariile merg foarte bine. Aceste spatii sunt de cele mai multe ori foarte bine luminate, air peretii liberi sunt vizibili in portiuni mici, perfecte pentru un efect spectaculos al verdelui crud in combinatie cu inoxul nelipsit din bucatarie, sau nuantele de maro si crem natur ale mobilei.

Nuante si accente de culoare

Nuante si accente de culoare

Nuante si accente de culoare

Daca vrei sa fii cu adevarat indraznet, dar totusi nu vrei un perete verde-crud complet, atunci incearca numai unele tuse de verde crud in cele mai… neasteptate locuri.

De exemplu, poti incerca numai sa vopsesti in verde crud plinta parchetului, iar pentru echilibru, sa adaugi numai un fotoliu in aceeasi nuanta, sau cateva accesorii bine plasate prin camera: perne decorative, poate o draperie, niste vaze de flori etc.

Verdele – crud, poarta catre natura

Verdele – crud, poarta catre natura

Verdele – crud, poarta catre natura

Daca stai la casa si iti doresti un pic de culoare si prospetime, verdele crud poate fi un pic prea mult si prea coplesitor ca sa varuiesti intreaga fatada a casei.

Dar mobilier de gradina, ghivece de flori, chiar si dalele terasei vopsite in aceasta culoare pot sa infrumuseteze si sa revitalizeze un spatiu aparent banal.

O baie vesela, un spatiu perfect pentru relaxare

O baie vesela, un spatiu perfect pentru relaxare

O baie vesela, un spatiu perfect pentru relaxare

Suntem obisnuiti cu bai monocolore, de obicei albe, care in ultimii ani au inceput sa fie luate in considerare ca spatii de relaxare, ca adevarate camere ale casei si nu numai ca niste spatii strict functionale.

Daca vrei sa dai baii tale un aspect complet nou, mai ales daca predomina albul, sau combinatia alb-inox, atunci verdele crud, in cantitati  si pe zone bine alese, poate fi cea mai interesanta descoperire pe care ai facut-o in materie de design.

Tu te-ai gandit sa adaugi verdele crud in casa ta? Ti se pare o culoare care ti se potriveste, care ti-ar deschide apetitul si pentru alte decoruri indraznete?

Lasă un răspuns