Adio pereți plictisitori , bun venit panouri decorative!

Atunci când vine vorba de design interior, nimic nu este imposibil. Casa ta devine o întreagă pânză de creație, iar tu ești artistul. Indiferent de stilul pe care vrei să îl abordezi, gama de culori, texturi și poziționare. Anul 2021 vine cu o multitudine de opțiuni pentru a-ți transforma după bunul plac și gust spațiul unde locuiești, sau lucrezi.

Astăzi îți prezentăm un nou element de care cu siguranță te vei îndrăgosti, și anume: panoul decorativ. Un adevărat ajutor în casa omului, panoul decorativ nu doar că este o componentă chic de design interior, dar este și un aliat de succes în ascunderea micilor defecțiuni pe care peretele poate le suferă, cablurile electrice sau desenele celor mici.

Un plus pe care utilizareaacestora o aduce în casa ta este dată de adaptabilitatea montării,căci pot fi puse pe diferite structuri ale peretelui, fie ele dinlemn, zidărie, tapet, etc.

Printre beneficiile panourilor decorative se numără:

1.Alegerea acestor tipuri de panouri reprezintă o nouă experiență deoarece sunt disponibile într-o multitudine de stiluri, materiale și pot crea un pattern de modele care poate fi regăsit doar la tine acasă.

2. Materialele din care sunt create sunt adaptate în funcție de dorințe. De exemplu: Melamina este o opțiune de material utilizat în mod obișnuit, care creează modele moderne de decorare a pereților și modele impresionante. Panourile din poliuretan oferă, de asemenea, unele dintre cele mai inovatoare modele disponibile pe piață în zilele noastre. Există și alte materiale și texturi ce formează un joc atât vizual cât și tactic.

3. Instalarea acestora este foarte distractivă. Să spunem că ne teleportează înapoi în vremea copilăriei în care realizam puzzle-uri. În timpul instalării altor tipuri de materiale de decorare a pereților, trebuie să verificați liniile de mortar, adezivul neacoperit și alte resturi ale procesului de instalare. Spre deosebire de aceasta, în cazul panourilor de perete nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aceste lucruri. Majoritatea panourilor de perete au un sistem de îmbinare cu lamelă și canelură sau sistem de fixare și șină, ceea ce face instalarea foarte ușoară chiar și pe suprafețe inegale.

4. Panourile decorative necesită o întreținere minimă. De asemenea, ele vă ajută să prelungiți viața pereților, protejându-i de uzură. Odată instalate, acestea durează adesea o viață și trebuie să le schimbați numai dacă sunteți în căutarea unui nou design interior.

5. Panourile decorative de perete sunt ușor de îndepărtat fără a le deteriora. Prin urmare le puteți reutiliza în diferite zone ale casei, sau dacă vă mutați, îl puteți transporta la noua casă unde îi puteți reinstala.

Printre principalele elemente de decor interior care vă aduc un plus de farmec, stil și rafinament în casa dumneavoastră cu siguranță se numără panourile decorative de perete. Ele sunt versatile, ieftine și vă prelungesc viața pereților fără a fi necesar să realizați anual binecunoscutele restaurări. Gama de modele, texturi, culori și modul de îmbinare a acestora reprezintă o oază de inspirație ce niciodată nu se poate pierde.

Când vine vorba de design-ul interior optiunile sunt nenumărate, singurul lucru de care aveți nevoie este imaginație și creativitate, căci, de restul ne ocupăm noi.

Pe site-ul atria găsiți o gamă variată de panouri decorative, dar și alte componente de design ce vă transformă casa, în acasă.

Lasă un răspuns