Asa decorezi cand stai in chirie, fara probleme

Este adevarat ca nu toti avem norocul sa traim intr-un loc cu podele frumoase din lemn si tavane inalte. Vestea buna este ca exista modalitati de a adauga putina personalitate spatiului tau, chiar daca stai in chirie si chiar dacă ai un buget restrans.

Cand vine vorba de a gasi lucruri care sa faca apartamentul tau sa straluceasca cu adevarat, am gasit pentru tine cateva idei care sa te ajute sa decorezi cand stai in chirie fara probleme.

Imbunatatirea iluminatului

Daca locuiesti in chirie, este posibil sa nu fie primul lucru la care te gandesti, dar modernizarea iluminatului este de fapt o idee foarte buna pentru apartamente. Majoritatea apartamentelor au o iluminare insuficienta. Adaugand aplicatii si chiar inlocuind lampile este un mod excelent de a adauga personalitate oricarui spatiu. Pentru un aspect deosebit, incearca sa adaugi cateva neoane.

Valize decorative

Cateva valize decorative vor arata excelent in camera ta, putand fi folosite in acelasi timp pe post de noptiera, cat si ca spatiu pentru depozitare. Alege unele de calitate, care arata deosebit sau daca preferi stilul vintage, poti reconditiona o valiza veche.

Covoare mari colorate

Covoarele sunt grozave! Fac pardoseala mai moale, adauga culoare si ajuta ca vecinul de la etaj sa se plangă mai putin de zgomot. Sunt de asemenea grozave sa acopere podele urate. De exemplu, un covor geometric colorat ar fi perfect pentru hol. Adaugarea unui covor va preveni de asemenea alunecarea.

Fotografiile in prim-plan

Fotografiile celor dragi te fac sa te simti ca acasa oriunde ai locui. De aceea, este important sa ai un spatiu in care sa asezi imagini care iti dau o stare de bine. Dar pentru ca nu poti gauri peretii dupa bunul tau plac, atunci poti folosi un grilaj decorativ pentru agatarea fotografiilor.

Suport pentru haine

Nu ai cum sa cari dupa tine un dulap ișens in care sa-ti tii hainele atunci cand stai in chirie. Dar un suport din metal pentru haine, care se poate demonta, este o investitie perfecta. Iti poti aseza hainele direct pe el, la vedere, ceea ce va crea impresia unui spatiu modern si nonconformist.

Tu ce alte idei de decor ai pentru atunci cand te muti in chirie?

Lasă un răspuns