Cadouri de casa noua – 5 idei practice si creative

Mutatul in casa noua poate fi emotionant, inspaimantator si destul de costisitor pentru cei mai multi dintre noi. Norocul nostru este ca avem rude si prieteni, care din cand in cand ne mai fac cate o surpriza placuta si ne aduc cadouri de casa nou, practice, creative si atragatoare, care sa ne incalzeasca sufletele si care sa transforme experienta extenuanta a mutatului intr-o aventura fascinanta.

Daca ai prieteni sau membri ai familiei care tocmai se muta in casa lor, hai sa vedem astazi impreuna o lista de cadouri de casa noua, nu numai practice si utile, dar si extrem de creative. Le poti oferi separat, sau in cosuri-cadou tematice, alegerea iti apartine. Astfel, le poti face si o surpriza si ii si poti scuti de unele cumparaturi suplimentare. Iti vor fi mereu recunoscatori si vor pretui toata viata cadoul primit!

  1. Condimente, ierburi si borcanele simpatice pentru depozitare

1O bucatarie cocheta si intima nu poate functiona fara cateva recipiente atent alese in care viitorii proprietari sa isi pastreze condimentele preferate.

Poti imagina un cos cadou in care sa pui laolalta un set de borcanele pentru condimente si chiar condimentele in sine, in saculeti simpatici. Daca ai o idee si cum este decorata si mobilata bucataria, poti chiar sa alegi un set de recipiente asortat stilului ales pentru decorul interior. Combina-le cu un set de masa decorativ pentru un efect fabulos!

  1. Seturi de prosoape si halate de baie… cu surprize

2O casa noua are nevoie de un aer proaspat si inviorator, asa ca fa un cos cadou care sa includa prosoape de baie noi, pufoase si colorate, un halat (sau doua) de baie, precum si un set de produse de baie, pentru ca proprietarii sa se simta ca in paradis: geluri de dus, spuma de baie, sapunuri parfumate, ulei de masaj, poti adauga orice iti trece prin cap si stii ca le place. Or sa aprecieze cu atat mai mult un astfel de cadou cu cat mutatul in casa nou cere odihna, rasfat si relaxare, odata ce se incheie tot procesul.

  1. Du-le distractia la ei acasa

3Daca nu au nevoie de ustensile de bucatarie, dar sunt amatori de filme, muzica, jocuri sau carti, poti sa le faci cadou de casa noua prietenilor tai cateva lucruri care sa ii bucure si care sa ii faca sa se simta ca acasa: un set de carti, un boardgame, cateva filme pe DVD, CD-uri cu muzica (sau chiar un pick-up si niste viniluri vechi, clasice), un joc de puzzle, un set simpatic de carti de joc sau un set elegant de sah. Daca le stii gusturile si preferintele, fa in asa fel incat distractia sa nu lipseasca din noul lor camin.

  1. Fa-i sa se simta confortabil

4Un pic de lux nu a stricat nimanui, mai ales dupa ce prietenii tai au depus atata efort cu mutatul. Gandeste-te la o lenjerie de pat din bumbac sau chiar satin, o cuvertura de pat din lana naturala, un covor pentru dormitor moale, pufos si mitos, sau chiar niste perdele dragute sa le insenineze fiecare dimineata.

Poti sa mergi si mai departe si sa te gandesti inclusiv la un element de decor pentru sufragerie sau dormitor, de tip fototapet, cu un peisaj romantic sau un mesaj dragut. Chiar si un covoras pentru usa de la intrare, inscriptionat cu un mesaj de bun venit bine ales, poate fi un cadou nemaipomenit pentru oamenii cu simtul umorului.

  1. Delicatese

5Unul dintre cele mai apreciate cadouri in general, cosul cu delicatese merge perfect drept cadou de casa noua. Neaparat insotite de o sticla de vin sau sampanie, delicatesele pot lua orice forma: dulciuri, branzeturi si mezeluri fine, fructe proaspete sau confiate, diverse produse de lux, ciocolata, diverse combinatii de nuci, seminte si altele asemenea.

Tu ce cadou de casa noua ai oferit pana acum? Si ce ai vrea sa primesti de la familie sau prieteni daca ai fi tu cel care s-ar muta in caminul visurilor sale?

One thought on “Cadouri de casa noua – 5 idei practice si creative

  1. Sunt niste idei foarte inspirate.
    Cred ca in categoria cadou de casa noua ar putea intra chiar si o plantuta intr-un ghiveci de pluta 🙂

Lasă un răspuns