Cadouri de casa noua

Cea mai buna parte din mutatul in casa noua, este momentul in care inviti toti prietenii la un pahar de vin ca sa sarbatoresti noul camin. Iar pentru a sarbatori asa cum se cuvine, fiecare aduce cate ceva. Unele cadouri sunt mai inspirate si folositoare, iar altele le vei pastra ca si amintire. Ca sa ii ajuti in a-ti cumpara lucruri folositoare, poti face o scurta lista de lucruri marunte care iti lipsesc din noua casa.

Ne-am uitat prin magazinul nostru si am compus o lista de cadouri ce nu pot da gres. Iata ce am ales:

1. Prosoape moi si pufoase

Prosoape albe

Inca nu stii exact cum va arata noua casa si nu vrei sa dai gres cu accesorii colorate care nu se vor asorta. Daca vrei sa alegi o culoare universala, opteaza pentru prosoape albe imaculate, groase si pufoase, care vor merge cu orice design de baie.

2. Halatul de baie asortat

Halat alb de baie

 

Alaturi de prosoapele pufoase si albe ar merge si un halat de baie pe masura. Poti opta pentru albul clasic sau culoarea preferata a gazdei. Pastreaza eticheta sau bonul in cazul in care este nevoie de o alta marime sau culoare.

3. Textile pentru bucatarie

Set decorativ de masa

De la cele mai aglomerate bucatarii pana la cele  mai putin folosite, prosoapele de bucatarie, fata de masa sau chiar manusa pentru tavile fierbinti din cuptor, toate sunt indispensabile. Ca sa alegi inspirat culoarea si modelul, poti afla inainte culoarea si stilul bucatariei.

4. Tablouri

Tablou Savage Ocean

Curentul minimalist a redus din detaliile mobilierului si ale textilelor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi peretii goi. O fotografie alb negru, pe un suport de lemn ascuns, se va potrivi cu orice ambianta din orice parte casei.

Tu ce cadouri de casa noua ai alege? Lasa-ne ideile tale in randurile de mai jos!

Lasă un răspuns