Cadouri pe care cei dragi le vor aprecia si folosi

Sezonul cadourilor se apropie cu pasi rapizi iar gandurile ne zboara spre cadourile pentru cei dragi. Fie ca ai o lista lunga sau doar ai de cumparat un singur cadou, cea mai mare bucurie e sa vezi ca acel cadou e apreziat si folosit.
Daca esti in cautare de idei, lista noastra sigur te va inspira.

Harta cu destinatii pentru prietenii aventurieri
Cadouri pe care cei dragi le vor aprecia si folosi

Acei prieteni care planuiesc urmatoarea aventura de cand se intorc din calatorie vor aprecia cel mai tare acest cadou. O harta in care pot bifa destinatiile va oferi o perspectiva interesanta pentru cat au descoperit din lume si cat e multe mai au de explorat. Harta poate sa fie un print simplu in rama, sau gandita ca o decoratiune pentru intreg peretele. Optiunile sunt aproape infinite.

Perne decorative

Un set de pernute decorative care stii ca se vor potrivi cu stilul sau decorul casei unde le vei face cadou, vor fi foarte apreciate. Mereu e loc de inca cateva perne pentru o canapea sau un fotoliu mai confortabile.

Un citat in rama
Cadouri pe care cei dragi le vor aprecia si folosi

O poza din concediu, de la o petrecere sau o amintire haioasa suprinsa intr-o fotografie poate deveni un suport minunat pentru un citat care sa inspire de fiecare data. Il poti realiza in dublu exemplar, unul pentru tine si unul pe care sa il faci cadou.

Un pled sau o patura pentru extra confort in sezonul rece

Un pled colorat, vesel, sau o patura pufoasa din microfibra vor fi apreciate imediat, in special in sezonul rece. Acum e cel mai bun moment pentru astfel de cadouri care sa incalzeasca si sa binedispuna de fiecare data cand sunt folosite. Nu ai cum sa dai gres cand vine vorba de o patura calduroasa pentru zilele reci.

Tu ce cadouri le faci celor dragi? Optezi pentru modele generice sau preferi sa oferi cadouri personalizate pentru ei? Spune-ne si noua intr-un comentariu!

Lasă un răspuns