Ce culori alegem pentru dormitor în 2021

2020, a fost un an plin de schimbări, provocator care ne-a determinat pe toți să ne adaptăm, după propriul stil, la noul mod de viață. Cu toate astea, 2020 a avut și câteva lecții valoroase pe care nu ar trebui să le ignorăm: am avut timp să ne redescoperim pasiunile, hobby-urile, dar mai ales am avut timpul necesar pentru a ne întoarce ”acasă” acel loc pe care îl vizitam după multele ore de lucru. A fost un an important în care am început să reinvestim în locuințele noastre, să le adaptăm după stilul propriu și să le transformăm într-un loc mai armonios și plin de viață.

Modul în care arată interiorul casei are un puternic impact asupra stărilor noastre emoționale, modul de funcționare și a comportamentului.

Deși poate părea greu să facem previziuni și să privim în viitor, este normal și firesc să încercăm în continuare să ne adaptăm și să transformăm locul pe care îl numim acasă într-un cămin primitor și spațiu de lucru productiv.

Cele mai recente tendințe din domeniul design-ului interior vizează crearea unei case funcționale, în care să includem atât lucru cât și odihna. Într-o astfel de casă regulile de aur sunt armonia, confortul și căldura, iar pentru ca acestea să existe toate elementele trebuie gândite până la cele mai mici detalii.

Unuldintre cele mai importante locuri ale casei este dormitorul, putemspune că acesta este sanctuarul sau locul în care ne relaxăm,tocmai de aceea este important să alegem culorile potrivite, care săne ofere o stare de spirit pozitivă și odihnitoare.

În 2021 putem să alegem să ne facem viața mai roz, inclusiv dormitorul căci specialiștii ne recomandă să utilizăm cu încredere această culoare într-un dormitor pentru adulți. Sunt recomandate nuanțele puțin mai pale, sau cele precum fucsia, rozul pal fiind încă destinat pentru o camera de prințesă.

Printre propunerile pentru anul viitor se numără nuanțele de albastru, în special cel deschis: turcoazul, verdele olive, nuanțele de gri, galbenul muștar, portocaliul, roșul și chiar și negrul metalic.

Cu toate astea nu trebuie să neglijăm diferitele combinații de culori, pattern-uri și texturi, tocmai de aceea tapetul rămâne căutare indiferent de sezonul, iar pentru următorul an acesta se află încă în topul listelor. Cu ajutorul tapetului poți crea jocuri unice de culori, lumini și texturi în camera ta.

Începecu lucrurile care chiar contează, iar unul dintre ele este casa ta.

Suntem alături de tine, deoarece ne dorim să ai parte de casa pe care ți-o dorești, tocmai de aceea te așteptăm să navighezi pe site și să alegi produsele ce dau viață casei tale

Împreună am reușit acest lucru în 2020 și tot împreună vom reuși să îți îndeplinim visele și în 2021.

Lasă un răspuns