Ce spune stilul tau de a face patul despre personalitatea ta

Patul este locul in care ne incarcam bateriile dupa o zi grea sau locul in care lenevim la un serial toata duminica, asa ca de multe ori el are amprenta noastra pe el. Exista o multime de modalitati de a face patul, insa pana si cei mai comozi dintre noi ne schimbam tehnica de fiecare data.

Pentru ca dormitorul este spatiul din locuinta noastra cel mai personal si intim, ne-am gandit sa-ti aratam ce spune stilul tau de a face patul despre personalitatea ta.

1. Patul nefacut dimineata

Ce spune stilul tau de a face patul despre personalitatea taLa sfarsitul zilei iti vei strange lucrurile si iti vei face patul, dar dimineata in niciun caz. Asta nu inseamna ca esti lenes sau neglijent. Adesea, si persoanele creative, cu inclinatii artistice au tendinta de a trai in locuinte in care nu totul este asezat perfect, insa acestea au ordinea proprie.

2. Patul aproape facut

Ce spune stilul tau de a face patul despre personalitatea taAcest stil implica realizarea patului, dar numai la un nivel practic. Ce inseamna asta despre tine? Iti place sa iti incepi ziua linistit, fara a acorda o atentie speciala felului in care arata dormitorul tau si esti cat se poate de spontan.

3. Patul facut la dunga

Ce spune stilul tau de a face patul despre personalitatea ta

Insisti sa faci patul la dunga in fiecare dimineata si ai niste reguli foarte stricte cu privire la dormitor – nu mananci in pat, nu lucrezi si nu lasi haine niciodata aruncate pe pat? Esti o persoana ordonata, ambitioasa, mereu cu temele facute indiferent de situatie si foarte rar prinsa pe picior gresit.

4. Patul ingrijit

Lenjeria alba, imaculata, pernele perfect aliniate scot in evidenta faptul ca esti o persoana careia ii plac detaliile. Faci alegeri destul de practice, si te concentrezi foarte mult pe estetica. Nu uita: simplitatea e sofisticarea absoluta!

5. Patul minimalist

Ce spune stilul tau de a face patul despre personalitatea taPreferi o camera ingrijita, ordonata, simpla? Faci parte din persoanele carora nu le plac spatiile aglomerate, obiectele inutile si, in general, haosul din spatiul de dormit. Exista asadar varianta realizarii unui dormitor minimalist. Aerisit, curat si proaspat precum o dimineata de vara in mijlocul naturii.

Dormitorul este asadar incaperea care isi defineste cel mai bine „proprietarul”, pentru ca fiecare il aranjeaza fix pe gustul sau. Patul iti seamana, te reprezinta, iar personalitatea ta se reflecta in felul in care acestaa este facut. Tu ce stil ai de a face patul?

Lasă un răspuns