Concurs Atria si Joy Silver

 

Lustruieste-ti pantofii, venim cu darurile!

De Mos Nicolae, Atria, in parteneriat cu Joy Silver va pregateste o surpriza!

Inscrieti-va in concursul nostru de pe Facebook si puteti castiga 2 premii vesele! 🙂

Fiecare premiu consta intr-un covor de dimensiune 80*140 cm din gama Infinity sau Welness, oferit de Atria si un set de bijuterii de argint si cristale Swarovski, oferit de Joy Silver!

Care sunt regulile concursului?

1.      Dati Like paginii Atria – Magazin Online Covoare Perdele Draperii.

http://www.facebook.com/atria.ro

2.      Dati Like paginii Joy Silver.

http://www.facebook.com/pages/Joy-Silver/125391734190411?ref=ts&fref=ts

3.      Share (Distribuiti) aceasta postare (pe profilul vostru).

4.      Lasati un comentariu la aceasta postare, raspunzand la intrebarea “Ce ati vrea sa va aduca Mos Nicolae?”

Concursul se desfasoara in perioada 27.11.2012 – 05.12.2012.

Castigatorii vor fi desemnati in data de 6 decembrie 2012 prin tragere la sorti, utilizand site-ul random.org.

Costurile transportului sunt suportate de organizatori.

*NU vor fi eligibili pentru tragerea la sorti cei care nu respecta TOATE regulile    concursului sau cei care depasesc perioada de desfasurare a concursului.

*Regulamentul complet al concursului poate fi gasit pe site-ul nostru, la linkul de mai jos!

http://www.atria.ro/regulament-concurs-mos-nicolae.html

 Va dorim mult succes!

 P.S. Regulile concursului sunt destinate pentru pagina noastra de Facebook. Va rugam sa adaugati un comentariu la intrebarea nr.4 “Ce ati vrea sa va aduca Mos Nicolae?” in postarea concursului de pe pagina Atria – Magazin Online Covoare Perdele Draperii, si NU aici pe blog!

http://www.facebook.com/atria.ro

Va multumim pentru interes!

! Gasiti aici poze cu premiile oferite de Atria si Joy Silver:

Premiul 1 ->

Un covor de dimensiune 80*150 cm din gama Infinity sau Wellness, oferit de Atria. Castigatorul isi poate alege doar unul din modelele de mai jos.

+

Un set de bijuterii de argint cu cristale Swarovski (setul 1), oferit de Joy Silver.

Premiul 2 ->

Un covor de dimensiune 80*150 cm din gama Infinity sau Wellness, oferit de Atria. Castigatorul isi poate alege doar unul din modelele de mai jos.

+

Un set de bijuterii de argint cu cristale Swarovski (setul 2), oferit de Joy Silver.

Seturi bijuterii Joy Silver

Set 1 bijuterii Joy Silver

Set 2 bijuterii Joy Silver

 

 

 
   Modele covoare Atria (castigatorii isi pot alege unul din covoarele de mai jos)http://www.atria.ro/covoare/covoare-infinity-32784-6515.htmlhttp://www.atria.ro/covoare/covoare-wellness-2675-8503.htmlhttp://www.atria.ro/covoare/covoare-wellness-3197-1k01.htmlhttp://www.atria.ro/covoare/covoare-wellness-3565-2f01.htmlhttp://www.atria.ro/covoare/covoare-wellness-3570-8006.htmlhttp://www.atria.ro/covoare/covoare-wellness-3570-8106.html

28 thoughts on “Concurs Atria si Joy Silver

  1. Moș Nicolae doresc să îmi aducă mai multă înțelepciune pentru a mă bucura de tot ceea ce am: viață, sănătate, părinții, o soră minunată, prieteni de nădejde și a nu mai tânji după utopii: nemurire, libertate deplină…

  2. un leptop sau un telefon bun bun ..si imbracaminte si cosmetice 🙂 sanatate la copii mei si jucarii pentru iei 🙂 MULTUMIM PENTRU CONCUS 🙂 :*

  3. Regulile concursului de mai sus sunt valabile pentru pagina de Facebook. Pentru a fi eligibili pentru tragerea la sorti, va rugam sa ne lasati comentariile in postarea de pe Facebook, aferenta concursului si nu aici pe blog. Va multumim! Mult succes!

  4. Vreau ca Mosul sa-mi aduca in cizmulite multa, multa sanatate si noroc pentru familia mea iar daca mai ramane putintel si pentru mine as fi cea mai fericita!

  5. Pentru inscrierea in concurs, comentariul trebuie postat pe pagina de Facebook, la postarea (cu fotografia) aferenta concursului. 🙂

  6. Vreau ca Mosul sa-mi aduca multa sanatate si noroc pentru mine si pentru familia mei si cate un mic cadou pentru fiecare dintre noi

  7. In mod normal trebuie sa functioneze. Incercati sa dati un refresh paginii sau sa intrati inca o data, asta in cazul in care nu ati dat like anterior. E posibil sa fie o problema de conexiune la internet. Daca intampinati in continuare probeleme va rugam sa ne anuntati.

Lasă un răspuns