Concurs „Coltisorul preferat de acasa”!

Atria.ro ti-a pregatit un nou concurs: „Coltisorul preferat de acasa”!

Ce trebuie sa faci? Inainte de toate da „Like/Imi place” paginii de Facebook Atria.ro. Apoi posteaza acolo o poza cu coltisorul tau preferat de acasa si spune-ne in cateva cuvinte de ce preferi acel loc. Invita-ti prietenii sa dea „Like/Imi place” pozei tale.   Pozele cu cele mai multe „Like”-uri vor fi castigatoare.marilyn-monroe

Premiile sunt urmatoarele: pentru locul I un voucher in valoare de 150 lei; locul II  un autocolant de perete cu Marilyn Monroe, iar locul III va primi un autocolant pentru geam cu Turnul Eiffel.

eiffel-tower1Durata concursului este 02.05.2011 – 15.05.2011. Castigatorii vor fi anuntati in data de 16.05.2011.

Participa la concurs si castiga premii frumoase! Conecteaza-te la Facebook si cauta pagina Atria.ro – “Atria – Magazin Online Covoare Perdele Draperii”.

Mult succes!

5 thoughts on “Concurs „Coltisorul preferat de acasa”!

  1. Va rog nu concurs cu like.iarasi se fraudeaza.Mai bine un concurs cu un anumit nr.de like si tragere la sorti.Lumea nu voteaza si totusi in citeva ore unii ajung sa stringa sute de voturi.Ma scuzati ca mi-am spus parerea.

  2. Draga Brindusa, vom alterna concursurile pentru ca toata lumea sa fie multumita. Vor mai fi si concursuri despre care spui tu, cu tragere la sorti. De data aceasta insa, fanii vor decide castigatorii, asa cum s-a anuntat deja.

  3. Am găsit multe profile false, făcute special pentru concursuri, pot fi depistate uşor pentru că nu au decât LIKE-uri pentru diferite concursuri.

  4. Acum aceasta este decizia, insa promitem pe viitor multe concursuri fara „cel mai mare numar de like-uri”. 🙂

Lasă un răspuns