Covoare pentru copii cum nu ai mai vazut!

Covor copii Disney

Covor copii Disney

Daca atunci cand te uiti la covoarele pentru copii Atria nu te conving culorile deosebit de vesele, grafica de calitate, personajele Disney, atunci priveste cu atentie imaginea de detaliu.

Gama de covoare Disney este desavarsita prin importanta egala acordata aspectului si calitatii covoarelor.  Grosimea foarte confortabila, unica pe piata, face covorul foarte sigur si placut pentru copilul tau, iar designul fiecarui model in parte este foarte special, in nuante originale si ilustratii foarte reusite.

Personaje foarte cunoscute si iubite, ca Mickey Mouse, Minnie Mouse, Tweety si Sylvester, Winnie the Pooh, si personaje actuale si foarte populare, Cars si Hannah Montana, pot fi acum colegi de camera cu puiutul tau!

 

 

 

2 thoughts on “Covoare pentru copii cum nu ai mai vazut!

  1. Covorul este foarte frumos insa se scamoseaza foarte repede , si dupa un an arata ca dupa 10. Este foarte sensibil, se murdareste foarte usor, nu se poate spala prea bine , daca insisti se scamoseaza si mai tare. Nu o recomand, mai ales ca costa si destul de mult.

  2. Ne pare rau ca esti nemultumita de calitatea covorului. Vei fi contactata personal pentru a afla mai multe detalii referitor la obiectiile tale. Firma noastra isi alege foarte atent furnizorii si pana acum nu am mai avut astfel de situatii.

Lasă un răspuns