Culoarea anului 2012

A inceput un nou an, haide sa ne punem la curent cu noile tendinte in materie de design interior!

Pornim in cunoasterea tendintelor prezentand culoarea anului 2012: Tangerine Tango. Aceasta reprezinta o fuziune intre rosu si portocaliu si, conform specialistilor, a fost aleasa deoarece confera curaj si optimism. Si ce poate fi mai folositor decat acestea, intr-o perioada de recesiune? 😉

Atria.roCuloarea Tangerine Tango este una puternica, denota curaj si personalitate. Primitoare, optimista si plina de energie, aceasta este considerata de catre specialisti antidotul perfect pentru recesiune. Poate anima orice incapere sau tinuta!

Daca anul trecut erau preferate culorile puternice si indraznete, anul 2012 aduce cu el culori calde, delicate, care inspira liniste si siguranta. Culorile apropiate de natura prind putere anul acesta. Pe langa Tangerine Tango, se afla in tendinte si albastrul, galbenul, nuantele de maro si bej, griul, verdele, portocaliul si albul.

Nuanta de rosu promovata acest an este asociata cu energia, fericirea, entuziasmul si dorinta, indeamna la activitate, motiv pentru care este potrivita pentru bucatarie si dining. De asemenea, stimuleaza corpul si mintea, creativitatea si intensifica circulatia sangelui. Este o culore indicata pentru a scapa de energiile negative, oboseala, stres sau griji.Atria.ro

Daca doresti ca nuanta Tangerine Tango sa fie culoarea predominanta in locuinta ta, o poti combina cu nuante de maro, alb sau kaki.

Poti, de asemenea, vopsi doar un perete in Tangerine Tango sau poti folosi un fotoliu, o canapea sau o comoda in aceasta culoare, transformand astfel fotoliul, canapeaua sau comoda in piesa de rezistenta a incaperii!

Alaturata culorii limonadei, culoarea anului 2012 va crea o atmosfera plina de energie, vibranta.

Atria.roPoti decora locuinta ta cu nuante de bej si maro si a o accesorizezi cu obiecte in culoarea acestui an. Covoarele, draperiile, pernele decorative sau fata de masa pot fi doar cateva elemente prin care sa introduci culoarea in decorul locuintei tale.

Anul 2012 aduce in prim plan si alte combinatii de culori. Iata cateva dintre acestea:

  • Verde si violet
  • Verde si lavandaAtria.ro
  • Maro si galben mustar
  • Galben si albastru
  • Galben si maro
  • Galben si gri
  • Lavanda si maro

Indiferent de preferinte, culoarea are potentialul de a deveni unul dintre elementele fundamentale ale decorului tau! Foloseste Tangerine Tango combinat cu nuante naturale, verde, albastru, galben, gri, maro sau bej si creeaza o atmosfera linistita, vesela si optimista in locuinta ta! Arunca o privire pe Atria.ro pentru putina inspiratie! 😉

Lasă un răspuns