Culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodie (II)

Iata ca a venit momentul sa continuam discutia despre design-ul interior referindu-ne la cele mai potrivite culori pentru tine in functie de zodia in care esti nascut!

In acest articol ai putut afla culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodie pentru primele 6 semne din zodiac.

Hai asadar sa vedem cum poti sa iti exprimi personalitatea prin culorile cu care decizi sa iti redecorezi casa in 2017!

  1. Balanta – Nuante de verde

Culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodieBalantele au cel mai mare noroc anul acesta, din moment ce culoarea anului declarata de Pantone este Greenery, o nuanta de verde cald, calm, ce imbie la relaxare. Culoarea este inspirata de natura care se reinnoieste permanent si de lupta globala pentru un mediu mai curat si mai verde. Balantele au o inclinatie naturala spre armonie, apreciind frumusetea simpla si eleganta in toate formele ei. De aceea, poti introduce nuante de verde care iti sunt pe plac prin accesorii (covoare, perdele, pernute decorative etc.).Poti, desigur, sa aduci natura in casa ta si prin adaugarea unor plante decorative pe gustul tau.

  1. Scorpion – Rosu aprins

Culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodieTe mai indoiai ca anul acesta Scorpionii is vor da frau liber personalitatilor lor debordante si vor imbratisa in sfarsit rosul ca si culoare reprezentativa pentru ei? Scorpionii sunt pasionali si se implica total in orice fac, asumandu-si complet deciziile, stilul de viata si temperamentul. Rosul poate fi o culoare grea si apasatoare daca este supra-utilizata in décor, de aceea iti recomandam adaugarea progresiva a accesoriilor, perdelelor, draperiilor, tapetului sau lavabilului rosu in schema de culori deja existenta.

  1. Sagetator – Ciocolata delicioasa

Culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodieSagetatorii sunt filosofii si inteleptii din grupul lor social, avand o personalitate pe cat de intensa, pe atat de echilibrata. De aceea nuantele de maro-ciocolata reprezinta culoarea perfecta pentru voi, caci impleteste dulceata si intensitatea, calmul si agitatia, echilibrul si gusturile sofisticate si, uneori, excentrice. Nuantele de ciocolatiu pot fi introduse progresiv in decorul tau interior prin diverse accesorii frumoase si foarte practice, cum ar fi de exemplu o draperie black-out.

  1. Capricorn – Gri echilibrat

Culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodieCapricornii sunt muncitori, rezervati si rabdatori. Foarte buni la a-si face planuri pe termen lung si a lucra neincetat ca ele sa se indeplineasca, nativii acestei zodii sunt echilibrati si disciplinati. Nu este de mirare ca nuantele neutre de gri sunt cele mai potrivite pentru casele lor. Griul este una dintre culorile din trenduri, se combina excelent cu cateva pete de culoare bine alese si dau armonie intregii camere.

  1. Varsator – Aprins ca portocala

Culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodiePrietenos dar foarte independent, Varsatorul este un original, avand gusturi eclectice si uneori neobisnuite. De aceea nuantele de portocaliu se potrivesc cel mai bine personalitatii tale debordante, unice, pasionate. Daca vrei sa iti redecorezi caminul anul acesta, poti fie sa iti creezi un perete focal vopsindu-l intr-o nuanta de portocaliu aprins, fie sa introduci accesorii precum covoare, perdele sau pernute decorative.

  1. Pesti – Albastru marin

Culorile ce se potrivesc in casa in functie de zodieCa un veritabil semn de apa si o fiinta inclinata spre sensibilitate, imaginatie, visare si echilibru interior, un Peste va aprecia mai ales nuantele mai inchise de albastru pentru ca in ele isi poate regasi pacea interioara si acea senzatie de calm pe care o cauta cand vrea sa isi dea frau liber laturii artistice.

Tu ce culoare iti vei alege anul acesta in functie de zodia in care esti nascut?

Lasă un răspuns