Cum alegem mobila pentru sufragerie

 

Sufrageria este punctul esential intr-o casa si ar trebui sa exprime atat eleganta cat si confort, pentru ca este locul unde primim musafiri sau petrecem momente de relaxare.

Ca sa avem parte de acel ambient de camin primitor trebuie sa urmam niste principii clare in timpul decorarii acesteia. Cateva idei interesante in alegerea mobilei de sufragerie pot modifica intregul look al incaperii.

In zilele noastre avem la dispozitie o varietate de mobilier, fiind extrem de multe magazine care ne ofera stiluri diferite.

Mobilierul modern este astfel gandit incat sa oferte confort si sa emane stil. Nu uitati ca orice ati alege veti petrece timp indelungat cu asta si de asta depinde confortul dumneavoastra.

Fiecare stil de a mobila o incapere are avantajele si dezavantajele proprii. Ar fi ideal sa va lasati sfatuiti de catre specialisti si sa faceti o lista de avantaje si dezavantaje pentru fiecare stil propus. De asemenea nu uitati sa faceti masuratorile necesare si in functie de acestea sa faceti calcule pentru costurile care vor surveni.

Mobila in sufragerie trebuie astfel aleasa si aranjata incat sa ne putem misca in voie. Impartiti camera in sectiuni si lasati portiuni libere, lipsite de decoratiuni. Mobila poate fi asortata in functie de culoarea peretilor, a podelelor, ori covoarelor si a tavanului.

Peretii zugraviti intr-o singura culoare se „lasa decorati” cu mobilier avangardist, cu un dulap plin de personalitate. Daca alegeti o astfel de piesa deja incarcata renuntati la alte decoratiuni.

Tablourile creative sunt cele mai de efect obiecte decorative care se pot integra in orice stil ales.

 

Stilurile de decorare se impart in 2 mari categorii: clasic sau modern.

Clasicul poate fi definit prin romantic – casa cu ispiratie de la tara.

Modernul poate lua accente excentrice prin combinarea diferitelor stiluri.

 

Mai multe despre fiecare stil in parte, intr-un viitor articol.

Cuvinte cheie ale stilurilor pe care le vom studia: excentric, eclectic, asiatic, spaniol, rustic, spaniol

Lasă un răspuns