Cum alegi covorul pentru sufragerie?

Covoarele au prioritate în a da personalitate încăperilor. Atunci când alegi covorul, îndrăznește să optezi pentru unul ieșit din tipare care poate deveni punctul de interes al oricărei încăperi.

Îmbină diferite texturi pentru a crea spații cu adevărat elegante și confortabile. Covorul poate fi în tonuri contrastante sau chiar dacă alegi nuanțe neutre, rezultatul va fi unul de vis!

Principalii factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un covor sunt: dimensiunea, culoarea, forma și tipul de material al covorului.

Modelul de covor potrivit, te va ajuta să conturezi personalitatea locuinței tale. Acum nu mai este nevoie să faci compromisuri între modă și atemporalitate sau între expresivitate și eleganță.

Covorul Boho cu dimensiunea de 120×170 cm are un design abstract și este alegerea ideală pentru spații decorate modern. Culorile și textura îl recomandă pentru orice tip de spațiu, fiind pata de culoare sau accentul care definitivează personalitatea casei voastre.

Covorul Artist cu dimensiunea de 160*230cm este conceput în stilul modern. Culoarea sa va înnobila încăperea cu rafinament, farmec și ospitalitate. Modelele antice vor oferi o notă intimă și unicitate încăperii unde este amplasat. Eleganța și rafinamentul designului clasic vor fi mereu de actualitate. O soluție rapidă și eficientă de acoperire a pardoselei, covorul întregește designul încăperii, având atat rol practic, cât și estetic.

Lasă un răspuns