Cum curatam petele de pe covoare si perdele?

225x169_065880-curatenie1Curatenia de primavara iti da batai de cap? N-o lasa sa strice atmosfera de sarbatoare dinaintea Pastelui! O laveta, niste manusi si cele mai bune produse profesionale din domeniu sunt tot ce ai nevoie. Plus cateva ponturi pentru a face aceasta operatiune mai frumoasa:)

Inceputul este intotdeauna mai greu. Asculta muzica, asta iti va ridica moralul si elanul! Si daca ai noroc de vreme frumoasa, deschide larg geamurile, lasa aerul curat de primavara sa-ti umple casa!

Si daca tot ai inceput fresh, haide sa ne indreptam atentia asupra textilelor, care ridica cele mai mari probleme. Baia, bucataria, gresia, faianta, geamurile primesc atentie aproape de fiecare data cand faci curatenie. Insa cum faci fata petelor de pe textile?

Ai nevoie in mod sigur de niste produse profesionale! Acestea pot rezolva petele pe care un detergent obisnuit le scoate foarte greu sau chiar deloc, protejeaza tesatura, pastreaza culorile si forma in timp. Ingrijite cu produse profesionale, tesaturile nu se uzeaza la fel de repede si nu isi pierd proprietatile in timp (culoarea, forma, tinuta).

Desi sunt aspirate saptamanal, poate chiar zilnic, covoarele si mochetele se uzeaza, isi pierd din aspectul initiale de nou si aerisit, culorile se imbacsesc in timp! Acum este momentul sa le improspatezi, sa aduci casei tale un aer curat, de primavara. Detergentul Concentrated Carpet Cleaner de la Atria.ro iti poate veni in ajutor!

Si daca tot esti la capitolul covoare si mochete, mai poti lua in vedere si rezolva urmatoarea problema: alunecarea lor pe podea. Exista produse profesionale care te pot ajuta in acest sens (fara urme sau batai de cap) – cum este si solutia pentru covoare Rug Anti Slip de la Atria.ro.

Petele insa pot deveni o adevarata provocare! Un copil neastamparat, un musafir incaltat sau un moment de neatentie sunt de ajuns pentru a te alege cu o pata de toata frumusetea pe mocheta, covor sau tapiterie. Dar daca ai la indemana un produs profesional poti uita foarte repede de ea! Poti incerca solutia pentru indepartarea petelor persistente Elatex Stain Remover, pe care iti recomand sa o ai in permanenta la indemana – mai ales daca ai copii mici.

Pentru a asigura atmosfera aerisita de care are nevoie casa ta dupa o iarna mohorata, mai trebuie luate in calcul draperiile si perdelele! Adu un aer nou casei tale curatandu-le si improspatandu-le cu un produs profesional care sa scoata mirosurile si sa indeparteze praful, cum este si detergentul de perdele si draperii colorate Curtain Fresh Color. Perdelele albe au necesitati diferite, asa ca au si un detergent dedicat lor: Curtain Fresh White.

Presul de la intrare poate si el contribui la atmosfera curata de primavara a casei tale! Trecut prin incercari grele cu noroi si mizerie in timpul iernii, merita si el o pauza. Inlocuieste-l cu un pres colorat, de primavara!

Aceeasi problema poate fi intampinata cu covorasele pentru scari, care pe langa rolul lor estetic, previn alunecarea si protejeaza scarile. Alege-ti un nou model care sa aduca primavara in casa ta!

Atria.ro iti sugereaza cateva modele vesele de presuri de intrare si covorase pentru scari!

Spor la munca si o primavara frumoasa!

2 thoughts on “Cum curatam petele de pe covoare si perdele?

Lasă un răspuns