Cum incluzi in decorul casei revistele si cartile citite

Una dintre cele mai placute momente din zi este cand rasfoiesti pentru prima data o carte sau o revista. Din pacate acestea tind sa se adune intr-un numar din ce in ce mai mare, iar in cele din urma sa necesite propriul lor spatiu de depozitare din casa.
Ne-am gandit ca ti-ar fi de ajutor cateva idei despre cum poti sa incluzi in decorul casei revistele si cartile deja citite.

Sorteaza, sorteaza, sorteaza

Nu fiecare carte pe care o citesti merita un loc in biblioteca ta. Poti sa le pastrezi doar pe cele care te-au marcat intr-un mod cat de mic, iar pe celelalte sa le faci cadou prietenilor sau sa le duci la un anticariat.

Reviste pentru inspiratie

Cele mai multe reviste aleg sa publice in versiunile printate alt continut fata de cel pe care il gasesti pe site-ul lor. Probabil un articol sau o poza ti-a atras atentia si doresti sa o pastrezi pe mai tarziu. Fa-i o poza, iar revistele vechi pregateste-le pentru reciclare. REvistele noi le poti depozita aproape pe masuta de cafea sau intr-un cos minimalist aproape de canapea sau zona preferata pentru rasfoirea lor.

Biblioteci integrate in mobilier

Cartile utile prin casa e bine sa le tii la un loc. Gaseste-le un spatiu la vedere pe un raft deschis din bucatarie. Le poti ordona in functie de intrebuintare: carti de retete, gradinarit, hobby, sau in functie de culoare, marime sau ordinea alfabetica.

Albumele foto de la nunta si alte amintiri

Multi dintre noi au acasa cutii intregi cu poze alb-negru de la reuniuni de familie, nunti ale parintilor sau bunicilor. Multe dintre ele nu inseamna mult pentru tine, insa din economie din spatiu le poti scana pe toate, asftfel vei putea elibera spatiu pretios in dulapurile deja aglomerate.
Pozele cu amintiri importante le poti aduna intr-un album foto frumos legat, pentru o tinuta eleganta fie pe masuta de cafea sau in vitrina.

Materialele profesionale din spatiul de lucru

Daca te numeri printre persoanele care lucreaza si de acasa, atunci cu siguranta ai amenajat un colt de lucru care include si o biblioteca. Alege sa-l incluzi in curatenia de primavara si sa debarasezi rafturile de cartile iesite din actualitate pentru tine. Chiar si o singura carte va face diferenta in ansamblul biroului de acasa.

Tu cum iti depozitezi materialele de citit in casa? Compui colectii la vedere cu ele sau preferi sa le ascunzi in dulap?

Lasă un răspuns