Cum poti decora un apartament inchiriat

Optiunea multora dintre noi in ziua de azi este traiul intr-un apartament inchiriat, nu-i asa? In aceasta situatie, apare problema decorarii apartamentului inchiriat in asa fel incat sa nu presupuna reparatii majore si costuri mari, iar aceste modificari sa fie aprobate de catre proprietar.

Avand in vedere ca pe langa cheltuielile obisnuite cu intretinerea, electricitatea, apa, etc., mai ai de platit si chiria lunara, planurile de redecorare vor fi mereu pe ultimul loc.

Iti prezint in continuare cateva idei care te pot ajuta sa iti personalizezi apartamentul proaspat inchiriat cu un buget redus:

1.Daca apartamentul inchiriat este complet mobilat, acopera toate elementele de mobilier cu paturi, pleduri sau cuverturi asortateAtria.ro cu decorul ales. Astfel poti personaliza interiorul apartamentului dupa preferintele tale si in stilul dorit.

2. In cazul in care scaunele puse la dispozitia ta de catre proprietar sunt tapitate, iar culoarea lor nu se potriveste cu decorul creat de tine, accesorizeaza-le cu pernute decorative special concepute pentru scaune. Acestea sunt usor de spalat si te pot scuti de incidente neplacute cum ar fi patarea tapiteriei.

3. Daca doresti sa iti impodobesti peretii cu obiecte decorative, opteaza pentru tablouri sau masti. Foloseste cuie cat mai mici pentru agatarea lor, astfel incat gaurile facute in perete sa fie cat mai mici. In cazul in care peretii au mici gauri, crapaturi sau alte imperfectiuni, tablourile, mastile sau plantele inalte te vor ajuta sa maschezi aceste aspecte Atria.roneplacute ale apartamentului!

4. Un covoras vesel este solutia ideala pentru a proteja podeaua, fie ea din gresie sau parchet. In cazul in care nu iti place culoarea podelei sau felul in care aceasta a fost intretinuta, covorasul va schimba total aspectul incaperii!

5. Adauga mai multa culoare si stil apartamentului tau acoperind ferestrele cu perdele vaporoase din materiale fluide, gen organza (pentru un buget mai mare) sau voal (pentru un buget mai mic). Alege culori vesele si calde, in ton cu cromatica apartamentului tau.

Cand locuiesti intr-un apartament inchiriat, in primul rand trebuie sa te asiguri ca ai la dispozitie strictul necesar, urmand, treptat, sa il decorezi intr-un stil propriu. Sfaturile de mai sus te vor ajuta sa transformi apartamentul inchiriat intr-un spatiu plin de personalitate, primitor, caruia sa ii poti spune, cel putin temporar, „acasa”!

Lasă un răspuns