Cum sa ai mai mult loc cand locuiesti cu cineva

Cei care se iubesc incap si intr-o cutie de chibrituri. Iar atunci cand spatiul este mic pentru o singura persoana, atunci pentru doua acesta trebuie sa fie organizat foarte bine. Fie ca locuiesti cu jumatatea ta, sau imparti locuinta cu un coleg/colega, iata cateva sfaturi despre cum poti face mai armonioasa aceasta coabitare.

Cum sa ai mai mult loc in doi

  1. Incepe cu un plan decorativ

Atunci cand te muti cu cineva, sa unesti toate lucrurile tale cu ale celeilalte persoane e o provocare. Cel mai simplu e sa faci o lista de mobilier si alte obiecte decorative, iar la final sa pastrezi doar cele care se potrivesc, iar ce este in plus se poate vinde. Obiecte precum covoarele, perdelele sau cuverturile pot fi pastrate si folosite prin rotatie.

  1. Apeleaza la trucuri

Stii trucurile decorative pentru a mari vizual si a dechide ambianta? Acum poti sa le incerci pe toate. Pereti albi sau deschisi la culoare vor aduce mai multa lumina. Stilul decorativ scandinav este cel mai bun exemplu. Foloseste culori pastelate si mult alb, iar pentru a „pipera” decorul alege un singur obiect ca si punct focal.

  1. Renunta la colectii

Ai adunat o colectie frumoasa de romane clasice, dar in noua locuinta s-ar putea sa nu mai incapa. Acelasi lucru e valabil si pentru alte colectii voluminoase care nu se mai potrivesc cu noul decor si la care va trebui sa renunti. In schimb, obiectele marunte si cu valoare sentimentala pot decora si delimita spatiul personal din noua casa.

  1. Spatiul personal

Fie ca esti in cuplu sau imparti casa cu un coleg sau o colega, fiecare are nevoie de spatiul sau. Poti delimita acest spatiu prin decorarea lui cu propriul birou. In plus, poti folosi panouri de hartie, perdele sau flori pentru a crea un perete atunci cand nu exista unul. Oricat de bine te-ai intelege cu cealalta persoana, din cand in cand ai nevoie de putin spatiu numai pentru tine.

Care sunt secretele tale pentru a locui impreuna cu cineva intr-un mod armonios? Spune-ne si noua intr-un comentariu mai jos!

2 thoughts on “Cum sa ai mai mult loc cand locuiesti cu cineva

Lasă un răspuns