Cum să ne pregătim casa pentru toamnă? Tips&Tricks pentru un spațiu cozy

Aerul rece, bruma, frunzele colorateși ploile mărunte sunt primele semne că toamna se instalează. Un anotimp plinde culoare, poveste, presărat cu noi începuturi.Încet și sigur se instaleazămomentul în care ne dorim ca interiorul casei noastre să fie cozy (confortabil), desprins dintr-un filmboem, pentru a simți pe deplin magia toamnei.

În timp ce tabloul colorat seinstalează afară, ți-am pregătit o serie de idei ce îți vor transforma spațiulcasei într-un loc relaxant și vibrant.

Pentru decorațiunile de toamnă, obiectivul principaleste de a faca casa un loc mai confortabil, celebrând în același timpschimbarea naturii în culori tomnatice.

  1. Crează un spațiu cozy pentru a privi natura

În multe case există un spațiu, adesea aproape defereastră, care în timpul anului este prea puțin utilizat. Spațiul neutilizatpoate deveni un refugiu prietenos pentru copii și adulți, un loc perfect pentrua privi tabloul naturii de afară.

 Împreună cu o serie de pături și perne, spațiul poate deveni un loc ideal pentru citit și savurat o ceașcă de ceai în zilele ploioase de toamnă.

  • Decorează-ți casa folosindvedetele toamnei

Frunzele frumos colorate și dovleceii sunt simbolurile toamnei, vedetele le-am putea spune. Împreună cu cei mici puteți să decorați casa cu dovleceii frumos sculptați, decorați cu frunze, folosiți pe post de ornament pentru lumânare sau obiect de decor.

Fiecare zonă a casei merită șansa de a intra înacțiunea de toamnă! Chiar și colțul din bucătărie mai puțin traficat se simteconfortabil datorită adăugării câtorva dovleci albi. Puteți folosi aceeași ideeîn băi și dormitoare.

  • Nu uitați de flori

O găleată vintage cu șampanie este o bază minunată pentru a păstra florile frumoase ale toamnei. Utilizați dalii, crizanteme, chiar și trandafirii pentru a crea un aranjament ce se asortează perfect pe o față de masă din mătase.

  • Jucați-vă cu modelele șiculorile

Dovleceii nu trebuie să fie doar portocalii.

Cu instrumentele necesare și puțină creativitate, dovleceii de toamna se pot transforma în obiecte de mobilier numai bune de poziționat în bucătărie. Pe lângă acestea, paletele de maro, mozaicurile și culorile reci sunt perfecte pentru decorarea acestui spațiu.

  • Adaugă lumânări colorate

Lumânările sunt cu siguranță un accesoriu chic, care pot oferi un aer boem, elegant sau confortabil fiecărui spațiu. Nuanțele închise la culoare, precum verdele, maro închis sau chiar negru vor moderniza instantaneu orice încăpere. În cazul în care vă place să confecționați acasă lumânările, încercați mixul de culori împreună cu florile de toamnă. Pot fi o combinație reușită.

  • Reorganizați podelele dincasă

Indiferent de mărimea sau culoarea încăperilor, un covor în nuanțe calde, din material moale poate adăuga în mod magic mai mult spațiu și stil. Modele multicolore sau cu patternuri reprezintă un element vibrat, ce poate fi schimba tot timpul anului în funcție de anotimp.

Puteți opta și pentru alegerea unui covor de bucătărie,pentru a avea un plus de confort în zilele reci de toamnă și iarnă.

Toamna reprezintă anotimpul schimbării, în care, lafel ca și noi, casa are nevoie de un nou aer.

Te așteptăm în showroom sau pe site-ul nostru pentru avedea toate ofertele și produsele pe care le avem pregătite pentru aceastătoamnă.

Lasă un răspuns