Cum sa schimbi decorul baii in cativa pasi simpli

Uneori ai nevoie de o schimbare. Stim ca baia nu e o prioritate pe lista de noutati, dar afla ca poti face lucruri minunate intr-un buget mic. Iata cateva propuneri despre cum sa aduci putina personalitate in baie.

Schimbari pentru pereti

Schimbari pentru pereti

Nu ai nevoie de talentul lui Picasso pentru a manui un trafalet. Alege o culoare interesanta si schimba vopseaua baii pentru un aspect proaspat. A doua varianta este tapetul. Un model interesant poate fi schimbarea de care ai nevoie. In plus, poti sa il asortezi cu perdeaua de la dus sau covorasul de pe jos.

Cea mai simpla si usoara varianta este crearea unui colaj de poze pe unul dintre peretii liberi. Poti opta pentru printuri digitale puse in rama si mult mai usor de montat pe pereti decat tablourile clasice. Printre poti poti strecuta si oglinzi pentru o nota aparte.

Accesorii noi

Nu ai buget pentru schimbari prea mari? Atunci schimba lucrurile mici dar foar vizibile. Alege o noua oglinda pentru chiuveta, fie ca o cuperi din magazinele art deco sau o imprumuti din alta camera. Un set de prosoape de baie poate fi o alta schimbare bine venita. Mergi pe culori inedite si materiale de calitate ca sa te bucuri de ele mai multa vreme. Odata cu prosoapele poti alege si un nou halat de baie pe care sa il tii la indemana aici.

Accesorii noi

Daca inca pastrezi cada de baie atunci sigur ai si o perdea pentru dus. Alegerea modelului poate face o foarte mare diferenta in cum arata baia. Indrazneste pentru modele care imita perdelele din geam, iar efectul obtinut va fi unul deosebit. Ca sa protejezi materialul textil din folosit, dubleaza perdeaua pe interior cu un material impermeabil care va proteja de umezeala materialul din exterior.

Tu ce schimbari mici dar cu impact mare ai facut in baie? Spune-ne si noua intr-un comentariu!

Lasă un răspuns