Cum să te pregătești pentru Crăciunul 2020?

Dacă până acumbradul și decorațiunile pentru Crăciun reprezentau, poate, maximulde efort pe care îl depunem pentru a aduce spiritul ”crăciunesc”la noi în casă, anul acesta, că ne dorim sau nu, sărbătorile sepetrec pe canapea.

Noi ți-am pregătit un micdesfășurător pentru acest Crăciun atipic, cât mai aproape detradiție!

Primul pas: alegerea și pregătireameniului de Crăciun.

Preparatele se aleg după pofta inimii,se asezonează cu răbdare și voie bună, poate un pahar de vin.

Pe lângă magia gustului, un adevăratmasterchef are nevoie de uniformă.De multe ori plăcerea de a găti se vede și pe haine, însă pânzamaestrului trebuie să rămână farfuria. Mâinile acestuia necesităa fi protejate de căldura puternică a cuptorului unde se cocgustoșii cozonaci sau de oala fierbine cu sarmalele.

Fie că alegi să gătești tu, sau o persoană dragă, setul de bucătărie este un accesoriu de care orice bucătar iscusit are nevoie.

Pregătirea mesei festive:

Atunci când preparatele sunt gata, urmează pregătirea mesei festive. Pentru că e zi de sărbătoare, aceasta trebuie pregătită ca la carte: tacâmurile cele bune, poate un sfeșnic și diferite ornamente, însă piesa de rezistență este fața de masă aleasă cu multă grijă, căci ea reprezintă piesa de rezistență ce oferă cadrul perfect pentru o poză numai bună de postat pe social media.

Noi ți-am pregătit o gamă largă de modele, de la cele clasice până la cele cu motive de Crăciun. Tu doar trebuie să decizi ce stil vrei să abordezi în acest an.

Încheierea serii

După tot acest ritual, al cinei festive, știm cu toții că tot ceea ce ne dorim este o porție serioasă de somn, iar o patura calduroasa este detaliu ce completează perfect decorul de sărbători și aduce spiritul crăciunesc în orice încăpere. Cu o textură pufoasă, un design modern și plăcut, pătura este ideală pentru iubitorii de confort și căldură, numai bună pentru un somn odihnitor.

Crăciunul este despre timpul petrecut alături de cei dragi și împărtășirea bucurie, însă fie că recunoaștem sau nu, momentul culminant al serii este reprezentat de deschiderea cadourilor.

Dacă ești în pană de idei pentrucadourile de Crăciun, noi tocmai ți-am oferit 3. Te așteptăm pesite-ul nostru pentru a vedea ce produse se (mai potrivesc) ție șicasei tale și ce produse dorești să le faci cadou.

Bucură-te alături de cei dragi, înconfortul casei tale!

Lasă un răspuns