Detalii indraznete in dormitor

Te-ai plictisit de acelasi dormitor in care nimic nu se schimba de la un anotimp la altul, inafara de florile de pe noptiera? Ei bine, noi am adunat cateva propuneri despre cum poti revigora acest spatiu si sa te poti odihni perfect in continuare.

Lenjerii de pat viu colorate

Lenjerie de pat viu colorata

Daca in trendul de a avea totul simplu si minimalist ai umplut dormitorul de culori neutre si ai folosit prea putine imprimeuri, iata ca a sosit momentul sa readuci putina veselie in decor. O lejnerie de pat in nuante de rosu, fucsia sau verde poate revigora intreaga ambianta si va fi o placere sa te trezesti printre culori asa stimulante.

Covorul fermecat

Covor rosu burgundy

La fel ca si in povestea lui Aladin, covorul este un element din dormitor care transmite multe despre ambianta in care este ales. Vrei modele de covoare uni? Atunci alege un covor cu firul lung si usor lucios pentru un plus de textura. Nu uita ca acest sezon se poarta rosu burgundy!

Peretii si tapetul

Tapet

Ai pus ochii pe un tapet foarte sofisticat dar care e prea mult pentru camera ta? Alege sa imbraci un singur perete in tapetul preferat, iar ceilalti vopseste-i intr-o culoare neutra sau luata din paleta cromatica a tapetului. Daca ai gusturi mai clasice, atunci un tapet cu model discret poate fi folosit peste tot, completand decorul intr-un mod echilibrat.

Baldachinul de la pat

Baldachin pat

Daca e vorba de patul unei fetite aceasta se va simti ca o printesa atunci cand ii vei monta un baldachin deasupra patului. Dar acelasi efect il va avea si in cazul dormitorului principal. Ideea este una foarte simpla. Trebuie sa fixezi varful in tavan, iar corpul baldachinului la il lasi suficient de jos cat sa nu te deranjeze cand te ridici din pat. Materialul pe care il poti folosi este o perdea usoara, preferabil din organza intr-o singura culoare.

Care este detaliul tau preferat in dormitor? Spune-ne si noua in randurile de mai jos!

Lasă un răspuns