Ghirlande luminoase pentru decorul de toamna

Vara e pe final si gandurile noastre se indreapta spre decorul de toamna si ideile numai bune de pus in aplicare pentru serile lungi si racoroase care urmeaza.

Una dintre aceste idei este folosirea ghirlandelor luminoase in decorul interior sau exterior. Ele sunt o alternativa foarte buna pentru clasicele lumanari, dar le poti folosi si impreuna. Sa vedem in cele ce urmeaza cateva locuri potrivite pentru a le pune.

Tavanul din casa

Ghirlande luminoase pentru decorul de toamna

Ideea este foarte potrivita pentru cei care locuiesc in case cu tavane inainte sau chiar mansarde. Montarea ghirlandelor pe un tavan inalt nu va crea senzatia de aglomerat si apasator, deci aici este locul potrivit sa aduc acea nota calda si chic.

Balcoanele mici

In atentia celor care au un balcon mic! Aici este locul perfect sa montezi o ghirlanda luminoasa intr-unul dintre capetele balconului, pentru distrage atentia de la spatiul mic la lumina ambientala calda si primitoare ce invaluie balconul intr-o aura de confort si stare de bine.

Ghirlande ce incadreaza un geam

Ghirlande luminoase pentru decorul de toamna

Geamul de la bucatarie este instant scos din anonimat cu o ghirlanda luminoasa ce il poate incadra elegant. Fie ca alegi sa folosesti o perdea delicata din voal, fie ca il las gol, geamul va arata ca in povesti cu un cadru luminos, indiferent de sezon.

Foisorul din gradina

Probabil cel mai bun candidat pentru un decor cu ghirlande luminoase este foisorul din gradina. Daca pana acum ai preferat lumina alba a unor becuri de exterior, acum poti sa le inlocuiesti cu cateva ghirlande cu lumina calda ce vor crea o atmosfera feerica la tine in foisor.

Ai folosit vreodata ghirlandele luminoase in decor? Spune-ne si noua parerea ta despre acest accesoriu luminos!

Lasă un răspuns