Halatul de baie potrivit pentru fiecare sezon

Fiecare sezon vine cu preferintele si nevoile specifice de confort in ceea ce priveste halatul de baie. Vara ai nevoie de ceva usor care sa te acopere, dintr-un material care sa respire si sa se usuce rapid. Iarna ai nevoie de confort, de un material pufos in care sa simti cum te incalzeste de cum il privesti.

An studiat o multime de halate de baie, materiale si texturi, pentru ca tu sa poti decide mai usor ce halat de baie vine perfect in fiecare sezon.

Halat de baie cu tesatura model fagure

Halatul de baie potrivit pentru fiecare sezon

Tesatura cu model fagure ofera o textura interesanta halatului si o tinuta impecabila chiar si dupa o perioada de folosire. Halatul de baie este realizat din bumbac egiptean ceea ce inseamna ca fiecare spalare face materialul mai moale si mai placut la atingere.
Avand o greutate de 240 g/ mp, tesatura este suficient de subtinre pentru a fi confortabila vara, dar suficient de deasa ca sa fie confortabila in sezonul rece.
In plus, halatul se usuca destul de rapid deci fara riscul ca materialul sa se imbacseasca atunci cand sta ud pentru mai multa vreme.

Halatul de baie ca la hotel

Confortul unui halat de baie plusat ca la hotel este greu de egalat. Tesatura din bumbac egiptean, cu o greutate intre 340 si 420 gr / mp fac din aceste halate de baie un lux accesibil. Potrivite pentru sezonul rece cand ai nevoie de tot confortul, aceste halate de baie sunt exact ce ai nevoie.
Intretinerea lor este usoara, insa grija la modul in care le uscati pentru a le pastra prospetimea si dupa spalare.

Halat de baie din microfibra

Halatul de baie potrivit pentru fiecare sezon

Halatele de baie din microfibra sunt ca o imbratisare pufoasa si extrem de confortabila. Acestea sunt foarte de populare pentru ca vin intr-o multime de modele colorate, ce sunt indragite in special de copii. Le poti alege pentru a-i rasfata pe cei mici, dupa baie, sau chiar pentru tine pentru a-l purta oricand ai nevoie de un plus de confort.
Halatele de baie din microfibra sunt foarte calduroase, insa nu la fel de absorbate precum modelele din bumbac. Din acest motiv sunt perfecte de inclus in garderoba de haine de casa, pentru toata familia.

Lasă un răspuns