Idei de decoratiuni pentru zile de sarbatoare

Decorarea casei pentru ocazii de sarbatoare nu este o tema tocmai usoara. Combinatia ideala este totusi intr-o masa delicioasa servita intr-un décor amenajat cu mult bun gust.

Speram ca sfaturile noastre sa va ajute sa va aranjati casa astfel incat sa debordeze de buna voie.

Cel mai important atunci cand incepeti sa decorati camera festiva e sa va ganditi cine vor fi musafirii vostri, pe cine vreti sa impresionati. Trebuie sa-I si cunoasteti destul de bine din moment ce i-ati invitat cu o ocazie speciala la voi in casa. Trebuie sa aveti grija sa aveti suficient de mult spatiu incat sa incapa toata lumea lejer, sa aiba grija sa se miste si sa se simta in largul lor. Daca e necesar scoateti cateva obiecte care ar putea sa va stea in cale, ori care ar putea sa fie sparte ori stricate.

Sarbatori religioase

Sunt acele momente cand se reintregeste familia, cand rudele vin in vizita si ne inconjuram cu cei dragi.

Craciunul este cea mai draga sarbatoare a crestinilor si cea mai pretioasa. Atunci se umplu din belsug mesele cu cele mai scumpe si bune bucate. Pentru ca este o sarbatoare atat de pretioasa e indicat sa alegem decoratii stralucitoare, fie in tonuri de auriu, ori de argintiu. Arata elegant si contrasteaza frumos cu fete de masa albe si alte decoratiuni rosii.

Pastele il sarbatorim oarecum si cu venirea primaverii si cu mult dor pentru culori vii, pentru verdeata. Sunt astfel bine venite florile, cosuletele cu iarba in care puneti ouale vopsite. Puteti face figurine din hartie impreuna cu cei mici. La fel arata bine printre oua sau in alte cosulete dulciurile colorat ambalate. Combinatiile perfecte de culori ar fi alb, gablen, verde si albastru.

Sfantul Valentin este o sarbatoare pentru romantici si pentru cei ce au decis s-o imprumute si sa o celebreze impreuna cu perechea. Asadar avem masa festiva pentru 2 persoane, asta daca nu iesiti in oras. Culoarea predominanta a pasiunii este rosul. Trandafiri rosii, lumanari si felicitari scirse cu drag si asezate strategici. Nici ciocolatele nu trebuie sa lipseasca din peisaj. Daca nu vreti sa luati lucrusoare extra, atunci si o fata de masa cu o broderie rosie, ori cu inimioare sau trandafiri ar putea ajuta sa intrati in atmosfera intima.

Revelionul – noaptea dintre ani se sarbatoreste cu mult sclipici. Cu totii iubim aceasta sarbatoare, nu-I asa? Vrem ca nol an sa ne prinda mai bogati si mai frumosi de fiecare data. Daca alegem sa petrecem acasa invitandu-ne prietenii trebuie sa fim din nou atenti ca acestia sa incapa si sa se simta in largul lor. Mai apoi trebuie sa ne lasam imaginatia sa zboare. Putem insira popcorn pe ata si sa il legam prin casa. De pe masa nu trebuie sa lipseasca sticla de sampanie si putem opta pentru diverse obiecte negre. Din nou puteti folosi lumunari aurii, sau poare o fata de masa brodata cu fire stralucitoare. De asemenea, luati niste fete de perna pentru scaune, sau chiar pernute decorative pentru canapea cat mai colorate pentru a faca o atmosfera vioaie in intreaga casa.

Distractie placuta!

Lasă un răspuns