Idei de rasfat pentru un weekend de relaxare in casa

Daca si tu numeri zilele pana la concediul binemeritat de iarna, atunci stim ca ai cel putin o zi sau cateva ore planuite pentru rasfatul propriu. Dincolo de clasica relaxare tip spa la tine in baie, mai sunt cateva idei la fel de relaxante, menite sa te incarce de energie.
Hai sa vedem impreuna 5 idei de rasfat pentru care merita sa iti faci timp pe final de an.

Cutia cu poze si amintiri

Idei de rasfat pentru un weekend de relaxare in casa

Pozele si albumele foto sunt un mod frumos de a-ti petrece timpul cufundata in amintiri dragi. Acum poti sa le scoti pe toate si sa sortezi, aranjezi, iar pe unele sa le pui in rame la vedere, prin casa.

Maratonul de filme

Ideea de maraton de seriale e deja populara pentru finalul saptamanii, insa un maraton de filme alese in jurul unei teme precum acelasi actor sau regizor, filme premiate cu oscar, filme cu actiunea de sarbatori, alaturi de o cana de ciocolata fierbinte, popcorn facut in casa si un loc confortabil sub patura, poate fi exact ce ai nevoie in serile prea reci pentru a iesi din casa.

Reciteste una dintre cartile preferate in copilarie sau adolescenta

Idei de rasfat pentru un weekend de relaxare in casa
Cartile citite in copilarie sau adolescenta sunt materialul perfect pentru a ne lasa recuceriti de o poveste citita pentru prima data cu cativa ani in urma. Vei surprinde aspecte noi, detalii care la prima lectura ti-au scapat si care sigur vor asterne o noua impresie despre carte.

Testeaza o reteta noua de sarbatori


Daca gatitul este printre pasiunile tale, atunci incercarea unei noi retete poate fi un mod foarte relaxant de a petrece cateva ore testand retata. Sigur vei gasi voluntari care sa deguste rezultatu si sa iti oferte recenzii sincere.

Incearca un joc nou

Idei de rasfat pentru un weekend de relaxare in casa
Dupa ce ai testat noua reteta, e momentul sa consumi caloriile printr-o sesiune de jocuri alaturi de familie sau prieteni. Impreuna puteti face un campionat cu jocul preferat sau sa incercati unul nou. Oricare varianta ai alege, nu vei duce lipsa de distractie si voie buna.

Tu cum iti petreci timpul liber in zilele de vacanta? Spune-ne si noua intr-un comentariu, mai jos.

Lasă un răspuns