Idei decor toamna-iarna

Cum sezonul toamna-iarna este in plina „desfasurare”, vine si randul casei tale sa se alinieze la tot ce este in trend!

Sa redecorezi in fiecare anotimp sau sezon ar fi poate putin prea mult, insa iti prezentam cateva idei de design interior, de unde poti alege ceva si pentru casuta ta.

Pentru ca afara este deja frig, ar trebui sa mizezi pe caldura, intimitate, pastrand insa si spatii deschise si luminoase. Iata cateva tendinte de urmat:

Vintage

Daca preferi un stil care sa iti aduca aminte de vremuri indepartate, cu linii romantice si piese complicate din lemn masiv, cu siguranta un decor de tip Vintage te-ar face mai mult decat fericit! Acesta nu presupune doar obiecte de mobilier si decoratiuni ramase de la bunici, ci si piese a caror valoare si calitate va dainui in timp. Asigura-te insa ca piesele vintage pe care ti le doresti se potrivesc ca stil cu intregul decor de acasa!

EcoAtria.ro

Indreptarea tendintelor spre eco este din ce in ce mai accentuata. A fi eco devine o necesitate, este un gest de responsabilitate sociala. Un coltar chic din material textil natural s-ar incadra perfect intr-un astfel de decor. Alege mobila in nuante neutre, draperii cu imprimeuri florale sau tapet cu design vegetal!

Home office

Atria.roAcest stil s-a conturat o data cu aparitia meseriei de freelancer sau liber profesionist. Creeaza-ti un spatiu ergonomic, bine definit si functional in care sa poti lucra in ritmul propriu si sa „ascunzi” dosarele de la job de care vrei sa uiti in afara programului de munca 🙂 Foloseste fiecare spatiu cu intelepciune, insa nu incarca prea mult decorul! Si nu uita de nevoia de a fi relaxat: un tablou in culori calde in zona biroului ar putea fi mai mult decat suficient.

Etno

Caldura, culoare, miros de mirodenii – cam asta inspira acest stil. Inspirata din estetica orientala, explozia de culoare este definitorie: atat pe un fond alb, cat si pe diferite nuante puternice de rosu, orange sau galben. Poti adopta doar cateva elemenete ale acestui stil: covoare si presuri colorate, mult lemn, nuante naturale sau o lumina difuza.

Atria.roAlege elementele care se potrivesc gusturilor tale si decoreaza-ti casa cat mai confortabil si primitor! Gasesti pe Atria.ro o gama variata de decoratiuni care sa-ti vina in ajutor in aceasta „misiune”!

One thought on “Idei decor toamna-iarna

  1. Pingback: geamuri

Lasă un răspuns