Idei practice pentru depozitarea hainelor in locuintele mici

Locuintele mici au acel farmec aparte, ce denota  intimitate si familiaritate. Dar atunci cand locuim intr-un apartament mic, lipsa spatiului ne creeaza  mai intodeauna probleme. In articolul de astazi va propun cateva solutii practice & creative, pentru a face rost de mai mult spatiu… pentru depozitarea hainelor.

  • Folositi cutii din plastic transparent, carton sau rachita pentru a depozita hainele care nu necesita a fi calcate, lenjeriile sau chiar si lenjeriile de pat. Depozitati cutiile in locuri inguste sau chiar sub pat. Puteti amplasa cutiile in forma de turnulet, iar solutia e potrivita in special pentru depozitarea puloverelor, haine mai groase, sau a altor elemente de imbracaminte, pe care le folositi mai des.
  • Utilizati suporturi din metal pentru haine. Acestea se gasesc fie la magazinele de bricolaj, home&deco, fie le puteti face chiar voi acasa cu ajutorul unor bare de metal sau al unei stinghii din lemn. Suportul poate fi plasat oriunde, dupa draperii, intre pat si perete sau chiar dupa usa. Apelati la huse, pentru a va proteja mereu hainele de praf (cele pe care le utilizati mai rar sau hainele extra-sezon).
  • Daca  holul este aglomerat, instalati doua cuiere – unul langa usa de la intrare si celalalt in alta camera.
  • Cumparati dulapuri din panza portabile, pe rotile, care dispun de locuri pentru umerase si de rafturi, alegand o culoare care sa se asorteze cu cea a covorului din camera. Le puteti amplasa aproape unde doriti, iar daca alegeti culorile potrivite, acestea se vor integra rapid in atmosfera camerei.
  • Pe dosul usilor de la dulapuri se pot atarna rafturi din panza groasa, cu multe buzunare, unde se pot depozita ciorapii, lenjeria, etc.
  • Folositi spatiul de sub paturi, instaland cutii mari pe rotile, cu capace sau sertare cu acces din lateral.
  • Pe interiorul unor usi se pot monta carlige in care se pot atarna esarfe, palarii, caciuli, halate.
  • Daca dispuneti de valize goale, folositi-le pentru a depozita imbracamintea pe care nu o folositi in acel anotimp.

Au mai ramas haine pe dinafara? Ce alte variante folositi pentru depozitare? 🙂

Sursa foto

Lasă un răspuns