Incaperea rosie

Ce zici de o sufragerie rosie?

O sufragerie rosie poate crea o atmosfera extrem de primitoare. Rosul inseamna pasiune, foc, exprima caldura si te invita sa mai stai in acea incapere plina de viata. O astfel de sufragerie ar putea fi ideala pentru a face petreceri ori a petrece alaturi de familie momente frumoase. De asemenea culisele unei incaperi rosii pot fi ideale pentru a petrece o seara romantica impreuna cu partenerul.

In functie de marimea camerei si stilul adoptat, sufrageria rosie poate lua diferite forme.

Sufrageria rosie cu podea din marmura neagra

O varianta chic de a “imbraca” o sufragerie cu pereti rosii. Pentru o apartie opulenta puteti folosi draperii mari, grele, de culori inchise din materiale pretioase. Acestea vor forma un ambient de palat.

Materialele rosii combinate cu perdele aurii si accesorii gri ori argintii reusesc sa aduca aerul de lux in acea incapere. Grija mare totusi sa nu exagerati cu nimic, caci daca dozele ar fi prea mari, s-ar trece de la lux la kitch.

Pentru o atmosfera mai moderna si mai temperata, adaugati in camera cu pereti rosii mobila alb cu negru si mizati pe geometrie. Jucati-va cu diverse piese in aceste 3 culori.

 

Daca totusi va sperie ideea peretilor rosii, si nu ati vrea o camera total rosie, va puteti juca cu accente de rosu. De exemplu puteti zugravi doar un perete accent in aceasta culoare, lasandu-I pe ceilalti in alb. Adaugati elemente decorative rosii – ca de exemplu draperii, candelabre sau diferite corpuri de iluminat, si diferite piese de mobilier.

Masa rosie, scaune albe si podea neagra

Din nou putem apela la acest trio coloristic care functioneaza extrem de bine.

Poate consideram rosul prea puternic sa-l avem prezent intr-o camera intr-o prea mare masura, dar trebuie sa tinem cont si aici de nuante.

Rosul cu un ton de albastru e mai linistitor.

Rosul pamantiu, „terrakotta“ dau un sentiment mediteranean.

Aceste nuante mai subtile pe care le poate lua rosul sunt menite sa confere acel sentiment de “acasa”, de binestare si caldura pe care ar trebui sa o aiba orice camin. Datorita acestui fenomen psihologic este indicat rosul in sufragerii sau in incaperi in care se ia masa.

La noi pe site gasiti diferite produse in mai multe nuante de rosu, asa ca depinde doar de preferinte cum alegeti sa va decorati camera preferata.

Covoare Carnival 11 bordeaux

Draperie tafta

Perdea voal rosu

Pernita inimioara Chenile cu volanas

Perna scaun uni rosu bumbac

Lasă un răspuns