Lenjerii de pat din bumbac satinat pentru un dormitor chic

Dormitorul este una din incaperile in care ne petrecem o treime din timp, iar comfortul este pe primul loc aici. Lenjeriile de pat din bumbac satinat imprimat sunt printre cele mai populare alegeri pentru un dormitor chic. Hai sa vedem care sunt cele mai cautate modele si cum sunt asortate in decor.

1. Lenjerie pat dublu bumbac satinat Mocca

Combinatia de maro si bej intr-un imprimeu predominant in dungi, cu borduri florale stilizate, este probabil una dintre cele mai elegante alegeri pentru dormitorul tau. Abianta devine luxoasa, rafinata si un loc in care te vei simti ca intr-un hotel de 5 stele.

2. Lenjerie pat dublu bumbac satinat Rubio Costa

Imprimeurile in tonuri de bej si oranj pe un fundal maro formeaza un model arabesque ce duce cu gandul la orient. Lenjeria isi gaseste cu usurinta locul intr-un decor opulent, amenajat cu mult bun gust si atentie la detalii.

3. Lenjerie pat dublu Marine

Combinatiile de rosu si albastru pe fundal alb ne duc cu gandul la un decor de inspiratie nautica, marina. Poti alege lenjeria pentru zilele de vara cand visezi la concediu sau pentru dormitorul copilului.

4. Lenjerie pat large bumbac satinat Rubio Costa

Dungile sunt probabil cel mai accesibil imprimeu, iar combinatia cu inspiratie marina este ideala pentru un decor relaxant, aerisit. Poti alege lenjeria pentru dormitorul copiilor sau al parintilor, indiferent de sezon sau varsta.

5. Lenjerie pat dublu bumbac satinat Rubio Costa

Fucsia si alb creeaza un contrast remarcabil si foarte feminin. Imprimeul floral delicat si suprafetele mari albe ofera echilibrul perfect pentru un dormitor cu personalitate, dar in acelasi timp odihnitor.

6. Lenjerie pat dublu bumbac satinat Manila

Dungile fac casa buna cu orice motiv vegetal. Atunci cand dungile late sunt suportul pentru un imprimeu vegetal ce aduce a frunze de bambus, rezultatul este unul exotic, revigorant. Alege sa il incluzi intr-un dormitor tineresc, minimalist, in care textilele dau tonul.

7. Lenjerie pat dublu bumbac satinat Rubio Costa

Galben si gri sunt o alegere clasica, sigura, pentru dormitor. Combinatia cromatica este linistitoare, relaxanta, exact ce ai nevoie dupa o zi lunga la munca.

Incepe primavara cu un set nou pentru pat din bumbac satinat si uita de stresul asteniei si melancolia noului sezon.

Lasă un răspuns