Let’s Do It, Romania! 2011 se apropie

Echipa Perpetuum sustine proiectul „Let’s Do It, Romania!” si in acest an!

24 Septembrie 2011 va fi Ziua de Curatenie Nationala!!! Proiectul Let’s Do It, Romania isi propune sa mobilizeze cat mai multi romani pentru a curata mormanele de gunoi din toata tara. Si asta intr-o singura zi! Deseurile adunate din locurile cartate anterior vor fi preluate de firmele de salubritate din judetul aferent. Peste 200 000 de voluntari au participat anul trecut la curatenie in toata tara. Cea de-a doua editie Let’s Do It, Romania isi propune sa adune cel putin 500 000 de voluntari!

Anul acesta, echipa Perpetuum va pune la dispozitia organizatorilor 6 masini de 2 tone cu prelata, pentru transportarea deseurilor adunate de catre voluntari. In plus, ne-am inscris in randul voluntarilor cu o echipa formata din angajati Perpetuum, impreuna cu familiile si prietenii lor.

Pentru ca noi credem in aceasta cauza nobila ne implicam in fiecare an! Mai mult de atat, te invitam si pe tine sa participi in cadrul celui mai mare proiect social din Romania. Haideti sa facem impreuna o Romanie mai curata! Inscriet-te si tu, impreuna vom fi o parte dintre cei 500 000 de voluntari.

Proiectul Let’s Do It, Romania! face parte dintr-un concept mondial, Let’s Do It, World!, initiat in Estonia, in anul 2008. Anul trecut au participat 12.000 de voluntari in judetul Cluj si peste 200.000 la nivel national. Impreuna, acestia au reusit sa faca un loc mai curat din tara noastra si sa poata spune: we did it, Romania! Scopul celui mai mare proiect social din Romania este de a constientiza populatia in ceea ce priveste importanta curateniei si sensul cuvantului „responsabilitate”.

Viziteaza pagina oficiala a evenimentului pentru a vedea mai multe detalii despre proiect si pentru a afla cum poti deveni unul dintre voluntarii Let’s Do It, Romania!

Lasă un răspuns