Folosirea motivului mandala in decorul interior

Ai tot auzit despre mandala, dar nu stii exact ce inseamna sau cum se poate folosi? A sosit momentul sa descoperi!

„Mandala” provine din limba sanscrita si inseamna cerc sacru. Este o diagrama alcatuita din mai multe cercuri si patrate combinate in fel si chip, iar in unele religii orientale reprezinta simbolul cosmosului.

Fiecare dintre noi ne dorim ca decorul locuintei noastre sa fie unic, iar azi ne-am gandit asadar sa-ti propunem cateva cum sa folosesti mandala in decorul interior. 

  1. Tapiterie cu design mandala

mandalaSpatiul in care locuiesti are un aport esential pentrul linistea si starea ta de spirit, iar accesoriile autentice aduc un aer deosebit si pot contura un stil nonconformist. Asadar, combinata cu un mobilier modern, prin explozia de culoare, tapiteria mandala va înveseli locul în care îţi bei cafeaua.

Cu un design nonconformist, acest decor de perete destinat pentru camera de zi, dar si pentru dormitor va aduce locuintei tale un plus de prospetime, dar si un stil personal rafinat.  Prin urmare, gratie designului sau unic, aceasta tapiserie devine o adevarata piesa statement in decorul oricarei incaperi din locuinta ta!

  1. Biblioteca in forma mandala

bibliotecaChiar daca suntem in era digitala si cartile clasice incep sa fie inlocuite cu cele in format electronic, bibliotecile sunt inca un obiect indispensabil in casa fiecaruia dintre noi.

Daca te-ai saturat de biblioteca fastuoasa ce ocupa o parte din peretii din living, aceasta poate fi inlocuita cu una in forma mandala. În majoritatea cazurilor, mandala are forma unei flori, a unei cruci sau a unei roți, cu o tendinta de a lua cifra patru drept bază a structurii sale. 

  1. Covor model mandala

tapiserie (2)Esti in cautarea unei schimbari mici cu rezultate mari? Fiind simbolul unitatii si echilibrului intr-un cerc magic, mandala bucura mintea si corpul si se potriveste in orice parte a interiorului locuintei tale. Covoarele cu diagrame circulare reprezentate de simetrii perfecte, culori ametitoare sunt alegearea ideala daca iti doresti un centru de interes in locuinta ta. Acestea nu doar capteaza atentia ta si cea a oaspetilor, dar si stimuleaza creativitatea si pastreaza un echilibru interior.

Mandala este asadar un decor unic pentru interioarele decorate modern, fiind reprezentata de un simbol ce sugereaza energie pozitiva si relaxare!

Lasă un răspuns