Mos Craciun, vreau un cadou pentru casa mea!

Se apropie cu pasi repezi indelung asteptatul Craciun cu miros de cozonaci, mere coapte si momente dragi, petrecute in familie. Si cum lista dorintelor de Craciun, ramane deschisa in aceasta perioada magica, adauga pe lista, alaturi de doza de sanatate, iubire si impliniri si cateva cadouri cu iz deco pentru casuta ta. Iar daca vrei sa ii scrii Mosului ce cadouri iti doresti pentru casa, Atria soseste in ajutor cu cateva idei. Ca sa nu mai piarda timpul cautand, trimite-i direct linkurile cu produsele preferate! 
Covorul ramane mereu un element important al decorului oricarei incaperi. Covorul cu motive geometrice simple, dreptunghiulare si culori calde, face din acest tip de covor, unul usor de incadrat in orice tip de design interior. Masculinitatea formelor, combinata cu feminitatea culorilor e combinatia ideala pentru a crea un decor chic si confortabil pentru intreaga familie.
Covoare Aldo Shaggy2
– Noile modele de covoare, fie ca e vorba de Comfort Shaggy, Aldo Shaggy sau Conrad Shaggy, sunt potrivite atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor, integrandu-se perfect, indiferent de stilul sau culoarea mobilierului din spatiul tau. In plus, le poti utiliza si pentru separarea spatiilor (pentru a delimita livingul de o bucatarie open space) sau ca pata centrala de culoare. Pentru peretii si mobilierul in tonuri neutre, alegerea potrivita consta intr-un covor in culori intense.
– Nu ignora coridoarele lungi sau spatiile de trecere din locuinta ta! Da-le viata si transforma-le intr-un spatiu atractiv, cu ajutorul mochetei traversa care personalizeaza atmosfera.
traversa atria verde scari
– Fie ca e confectionata din organza, bumbac, tafta sau amestec de fibre, o perdea eleganta, in ton cu un spatiu drag, este intotdeauna un cadou binevenit.
perdea semiorganza galben
– Scurte sau lungi, drepte sau foarte plisate, opace total sau usor transparente, draperiile sunt un element de baza, ce completeaza decorul ferestrelor. Cu ajutorul lor poti scoate in evidenta piese de mobilier sau accesorii din aceeasi gama cromatica. Combina draperiile cu galeriile potrivite, dar plaseaza intotdeauna galeria cu aproximativ 15-30 cm deasupra geamului pentru a accentua astfel inaltimea incaperii.
set draperie tafta
Tapetul asigura oricarei locuinte un design elegant si rafinat, oferind mii de solutii decorative pentru peretii acesteia. Poti alege dintr-o gama variata de modele, de la cele geometrice la cele florale, de la cele abstracte la cele uni. Iar pentru camera celor mici, Atria da startul unui decor de poveste cu ajutoare de nadejde: decostickere si covoare cu personaje Disney.
tapet capelle atria
Prosoape moi si absorbante, halate de baie confortabile sau alte produse pentru baia ta pot fi un alt cadou practic si functional.
prosoape baie rosii
– Bumbacul este alegerea cea mai potrivita pentru o lenjerie de pat, numai buna pentru zilele friguroase de iarna ce imbie la relaxare. Daca ai o mobila moderna, si alte accesorii cu linii verticale sau orizontale, alege o lenjerie de pat mai simpla, in doua culori, cu sau fara forme geometrice. Pentru un dormitor romantic, decorat cu tapet sau perdele cu motive florale, alege o lenjerie de pat in tonuri pastele, cu cateva motive florale, care sa completeze decorul.
lenjerie vara
– Pentru o nota nonconformista alege tablouri sau postere si decoreaza peretii cu combinatii de 3-4 mini-tablouri, insotite in anumite zone (de exemplu pe hol sau in bucatarie) de decoratiuni cu iz de sarbatori.
– Si cum cei mici sunt cei mai nerabdatori sa vina Mosu’, un covor cu personajele preferate, special pentru camera lor e numai bun de pus in sacul greu al Mosului. Culorile vesele ale covorului vor rezista in timp, iar cel mic va fi aproape de eroii favoriti. Alege un covor cu fir scurt si moale, ce poate fi rapid curatat, pentru a evita astfel acarienii ce provoaca alergii. Asorteaza-l cu o perdea cu supereroi sau o perdea cu printese si decoru-i gata!
00000606_large

L-am cam pus pe ganduri pe Mos! 😀 Nu-ti ramane decat sa te uiti sub brad, in ziua de Craciun!

Lasă un răspuns