Patura cu ciucuri – noul trend al sezonului rece

Vremea rece se aproprie cu pasi repezi si avem nevoie acum de cat mai multe paturi si pilote confortabile, moi si calduroase pentru a ne spori confortul. Daca aveai de gand sa iti cumperi o patura noua in acest sezon rece, ai acum ocazia perfecta sa afli despre noul trend in materie de paturi si invelitori: patura cu ciucuri.

 Buna de cumparat si pus pe pat

1Paturile cu ciucuri dau un aer nou si proaspat decorului unei incaperi, mai ales cand alegi sa iti acoperi cu ele o canapea sau chiar patul. Realizate din fibre moi si confortabile, paturile cu ciucuri aduc un aer de veselie camerei, mai ales pentru ca ciucurii arata amuzant si pot deveni adevarate jucarii.

In acest sezon rece iti recomandam paturile cu ciucuri din lana, in culori vii si modele inedite, care indeplinesc un dublu rol. Le poti folosi fie ca elemente de decor, fie pentru a te inveli calduros in ele in timp ce savurezi un film bun si o ceasca de ceai sau ciocolata calda. In general, aceste paturi au dimensiuni generoase pentru a putea fi utilizate cat mai flexibil cu putinta.

 Buna pentru a fi transformata intr-un proiect

2Cine a zis ca este obligatoriu sa iti cumperi o patura cu ciucuri de-a gata? Daca te simti creativa, poti lua o patura mai veche pe care sa o actualizezi la stadiul de patura cu ciucuri, nou-nouta, moderna si surprinzatoare. Exista numeroase tutoriale online care te invata cum sa iti faci singur ciucurii – din lana de exemplu – si cum sa le impletesti si cate un fir colorat si simpatic, pentru un efect estetic desavarsit.

Partea cea mai buna legata de paturile cu ciucuri este ca materialul din care este facuta patura nu este obligatoriu sa fie identic cu cel din care faci ciucurii si firele. Cu alte cuvinte, poti sa aplici ciucuri grosi si pufosi si pe o patura dintr-un material subtire sau pe o cuvertura de canapea sau de pat.

 Buna pentru a fi creata de la inceput pana la sfarsit

3Cei mai temerari iubitori de lucruri frumoase si hand-made nu se vor multumi sa adauge ciucuri unei paturi pe care o au deja, ci se vor ingriji sa isi faca ei singuri o astfel de patura impletita. De asemenea, vei avea ocazia sa iti pui imaginatia si indemanarea la lucru, pentru ca un astfel de proiect este destul de dificil de realizat. Cu toate acestea, satisfactia va fi pe masura odata ce vei vedea ca ai cel mai nou model de patura cu ciucuri creat de tine insuti!

 Buna pentru a fi data cadou de Craciun

4Daca aveai nevoie de o idee de cadou de Craciun pentru cineva drag care iubeste paturile confortabile, moi si calduroase, ai acum ocazia perfecta. Fie ca o cumperi, fie ca o realizezi tu singur, o patura sau o cuvertura cu ciucuri va bucura pe oricine indrageste accesoriile pentru casa. Daca persoana respectiva are indemanarea pentru a isi confectiona singura unele proiecte creative, poti inclusiv sa ii faci cadou fire textile si o trusa pentru a isi putea confectiona singura o astfel de patura, sau pentru a isi imbunatati una existenta. In orice caz, un astfel de cadou e binevenit in perioada sarbatorilor de iarna.

Tu ai de gand sa iti cumperi o patura cu ciucuri, sau sa iti faci una?

Lasă un răspuns