Petreceri de vara in gradina

Daca ai o gradina si locuiesti la oras, sigur vei organiza in aceasta vara o petrecere, doua, in care sa aduni toti prietenii la o zi sau seara de relaxare in aer liber. Dar inainte de a trimite invitatiile, trebuie sa iti faci o lista de cumparaturi pentru a fi gazda perfecta.

Cooler home made

In serile calde de vara, bauturile racoritoare au parte de mare succes. Pregateste o cutie de lemn sau o galeata cu un sac menajer pe care sa il umplii cu gheata, iar apoi aseaza aici bauturile pe care vrei sa le mentii reci.

Opteaza pentru lumina difuza in locul celei electrice. Alege sa pui lumanari in borcane transparente sau colorate, de diferite dimensiuni. Astfel le vei putea aseza prin gradina, fara a-ti face griji ca vor fi stinse la cea mai mica briza sau ca vor isca accidente.

In locurile mai circulate, in care este nevoie de mai multa lumina, aseaza cateva felinare cu lumanari mai mari, sau lampe de ulei sau alcool daca ai la indemana.

Pentru decorul mesei poti folosi flori proaspete culese chiar din gradina. Aseaza-te in sticle vechi de cola de care nu trebuie sa iti faci griji daca sunt sparte. Pentru un design deosebit, grupeaza mai multe sticle intr-un manunchi si pune in fiecare cate o singura floare.

Petrecere in gradina

La orice petrecere, sunt invitati care vor ajunge mai repede. Pe acestia poti sa ii implici in aranjarea mesei cu fata de masa, tacamuri, servetele sau flori. Tine la indemana si cateva perne pentru scaune, in cazul in care vin mai multi oameni decat deci pentru care ai pregatit locuri. Odata amenajata ambianta cum iti doresti, poti sa le ceri o mana de ajutor in bucatarie in prepararea unei limonade, poate chiar dupa o reteta noua, a prietenilor.

Tu ai participat la petreceri in gradina? Ce elemente decorative si nu numai ti-au atras atentia? Spune-ne si noua printr-un comentariu.

Lasă un răspuns