Presul de la intrare – prima impresie

Intrarea casei este locul primei impresii. Covorasul de la intrare nu este, nici el, trecut cu vederea. Acesta trebuie sa fie mereu curat si mai ales sa se potriveasca cu usa si cu ce urmeaza dincolo de usa.

Magazin Atria: Pres intrare Java Gel

O alegere clasica este covorasul cu mesajul „Welcome”. Desi imprumutat de la altii, arata foarte bine si aduce un iz modern la intrarea in locuita.

Magazin Atria: Pres intrare Bahia Semiluna

Pentru cei care vor ceva mai vesel decat optiunile clasice disponibile, un imprimeu floral poate fi optiunea favorita. Presul semirotund din fibra naturala de cocos va rezista foarte bine in timp la traficul de la intrarea in casa.

Magazin Atria: Pres intrare Aniko

Daca intrarea se face dintr-o curte interioara, atunci un pres de cauciuc este indispensabil. Aspectul placut al acestui model si forma sa usor inalta il fac potrivit pentru a intampina papucii incarcati cu praf sau noroi dupa o plimbare prin curte.

Magazin Atria: Pres intrare Matting Mat Semiluna

Atunci cand esti in cautarea unui model retro care sa se potriveasca cu stilul casei, acest pres este alegerea perfecta. Forma sa semirotunda si modelul geometric bordurat, se imbina perfect pentru un aspect clasic si mereu la moda.

Magazin Atria: Pres intrare bordurat

Pentru cei care locuiesc la bloc, iar intrarea nu este una direct din exterior, presul are un rol mai mult estetic decat practic. Un model simplu, intr-o culoare neutra este alegerea optima.

Magazin Atria: Pres intrare Erba

Un balcon acoperit cu gazon sintetic, cere si el pres pentru intrarea in locuinta. Pentru a nu intrerupe cromatica gazonului, un covor verde va trece aproape neobservat in timp ce isi va indeplini rolul practic.

Magazin Atria: Pres intrare Universal

Atunci cand cauti un pres simplu, care sa fie o bariera impotriva prafului si a murdariei, acest model universal este solutia perfecta. Presul se intretine foarte usor, iar culoarea inchisa il protejeaza de eventualele pete mai persistente.

Ce model de covor ai tu la intrarea in casa? Daca ar fi sa alegi unul nou, pe care dintre cele mai mai sus le-ai alege?

Lasă un răspuns