Reduceri 1 IUNIE – Colectiile ATRIA – PRODUSE COPII

Dragi mamici, tatici si bunici,

Se apropie 1 iunie, sarbatoarea vesela a celor mici! Distractia, veselia, jocurile si petrecerile in toi vor fi la ordinea zilei! 🙂

Special pentru fanii nostri de pe pagina de Facebook si pentru cei care ne urmaresc prin newslettere, am pregatit reduceri vesele la produsele destinate decorului camerei celor mici.

In perioada 29-31 mai, aveti 20% REDUCERE* (DIN PREŢUL AFIŞAT PE SITE!) la toate PRODUSELE PENTRU COPII, din magazinul nostru online www.atria.ro. Pentru a beneficia de reducere, folositi obligatoriu in cosul de cumparaturi, VOUCHERUL precizat pe pagina de Facebook Atria !

Intrati in lumea atria.ro, unde va asteapta colectiile fermecate Atria – Produse pentru copiiCovoare copii, Perdele copii, Prosoape de plaja copii.

Gasiti pe pagina noastra de Facebook – Atria Magazin Online Covoare Perdele Draperii albumul cu TOATE produsele care beneficiaza de reducere!

* Reducerea NU se aplica la produsele care sunt deja reduse si la produsele din categoriile Lichidari si Tablouri si postere. Costul transportului NU intra la categoria reduceri!

! Voucherul de 20% reducere e valabil doar pentru COMENZILE din perioada 29-31 MAI 2013.

Va asteptam cu drag! O zi vesela! 🙂

2 thoughts on “Reduceri 1 IUNIE – Colectiile ATRIA – PRODUSE COPII

  1. Buna ziua!
    Puteti comanda produse direct din magazinul nostru online sau ii puteti contacta pe colegii de la Relatii Clienti (de luni pana vineri, in intervalul 08:30-17:00), la nr.de telefon 0754 320 320. Gasiti mai multe detalii despre modalitatea de achizitie aici> http://www.atria.ro/cum-cumpar
    Mentionam ca promotia specificata in articolul de pe blog a fost valabila doar in perioada 29-31 mai.
    Va multumim pentru interes! O zi frumoasa!

Lasă un răspuns