Remedii pentru dormitoare monotone

Simti ca dormitorul tau incepe sa devina cam monoton si un pic plictisitor? Simti ca ar avea nevoie de ceva care sa il mai anime, sa ii dea un plus de farmec, sa ii dezvolte personalitatea?

Obisnuiti sa cautam cele mai confortabile solutii pentru dormitoarele noastre, punand accent pe diverse solutii de stocare, incapatoare si eficiente, uneori uitam ca si dormitorul are nevoie de mici artificii care sa ii dea viata si sa il transforme intr-un spatiu care chiar are ceva de spus.

Hai sa vedem impreuna astazi cateva remedii simple pentru a transforma un dormitor monoton intr-o adevarata opera de arta!

Fete de perne cu mesaje sau inscriptii

Fete de perne cu mesaje sau inscriptii

Fete de perne cu mesaje sau inscriptii

Stim ca iei in serios lenjeria de pat si ca o alegi pe cea mai confortabila si cea mai potrivita dormitorului, dar iesi din tipare si da o nota amuzanta intregii camere cu niste fete de perna cu imprimeuri sau mesaje amuzante, cu replici din filme sau cu diverse texte motivationale simpatice, diverse citate care iti plac, astfel incat tu sa ai o dispozitie de zile mari cand te trezesti, sau te duci la culcare, iar dormitorul tau sa fie cea mai „desteapta” camera din casa. Pernele decorative rezolva problema si mai bine si pot fi alese in functie de o sumedenie de criterii!

Stickere pentru pereti sau fototapetul

Stickere pentru pereti sau fototapetul

Stickere pentru pereti sau fototapetul

Nu este nevoie sa vopsesti peretii in diverse culori ca sa dai o nota de prospetime si viata dormitorului tau. Un sticker de perete amuzant, colorat, „cu mesaj”, ceva care sa iti aduca zambetul pe buze ori de cate ori il vezi este suficient. Stickerele pentru pereti sau fototapetul sunt solutii excelente pentru a infrumuseta dormitorul fara prea mare efort si cu costuri reduse.

Cuverturi simpatice pentru pat

Cuverturi simpatice pentru pat

Cuverturi simpatice pentru pat

Unul dintre cele mai simple remedii pentru a elimina monotonia din dormitorul tau este infrumusetarea patului cu o cuvertura noua, simpatica. Asa cum poti sa iesi din tipare in ceea ce priveste fetele de perna, sau pernele in sine, la fel poti sa iti lasi imaginatia sa zburde si sa alegi fie o cuvertura in culori vii, calde, care sa iti inspire tinerete, prospetime si veselie, fie una cu un model original si inovativ, care sa iti smulga un zambet de fiecare data cand intri in camera.

Covoare pufoase

Covoare pufoase

Covoare pufoase

Nu ti-ai dorit intotdeauna ca dormitorul sa fie o oaza de liniste, de bucurie si de placere? Atunci de ce sa nu aduci acea senzatie la tine acasa cu ajutorul unui covor pufos?

O camera vopsita in alb, lenjerie alba de calitate, cateva ghivece cu flori colorate, un covor alb sub picioarele tale si niste perdele fine, aproape inexistente care lasa soarele sa inunde camera si poti considera ca ai mutat o insula exotica la tine in dormitor. Cateva nuante subtile de albastru daca vrei sa reproduci intr-adevar peisajul unei statiuni exotice estivale la moda, plante verzi si flori colorate – si ai transformat complet camera intr-un colt de paradis.

Partea buna cu covoarele pufoase este ca sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si texturi, asa ca poti avea la picioare inclusiv un gazon verde stralucitor sau chiar un… ocean.

Tu cum ti-ai modifica dormitorul astfel incat sa alungi monotonia? Ce ai adauga, ce ai scoate, ce ai schimba? Cum vezi aceste mici remedii si care sunt alte solutii la care te poti gandi?

2 thoughts on “Remedii pentru dormitoare monotone

  1. In primul rand, cred ca as adauga cuverturi colorate. In orice incapere trebuie sa existe o pata de culoare. De asemenea, imi place ideea de a lipi stickere decorative pe perete. In curand, o sa ma mut in cosmopolis si sunt in plina renovare. Este foarte util acest articol. Mi-ati oferit idei pe care as putea sa le aplic pentru noua mea locuinta.

Lasă un răspuns