Schimbari mici in decor pentru efecte remarcabile

De multa vreme discutam despre decoratiuni interioare si tot ce presupun ele : schimbari, modificari, luari de decizii, efort, timp si buget.

Dar daca astazi am vorbi numai despre schimbari mici in decor care sunt usor de realizat si foarte confortabile ca pret si efort depus ? Si daca ti-am mai spune ca astfel de mici trucuri decorative au efecte spectaculoase in design-ul tau de interior ?

Ai chef de o schimbare in casa dar nu iti permiti nici ca timp sau buget sa faci investitii sau sa stai dupa toti specialistii care vin sa monteze si sa demonteze lucruri la tine in casa ? Ei bine, astazi avem cateva trucuri pentru tine !

Peretele modern si… lipit

Peretele modern si… lipitSigur ca un perete de caramida naturala, un perete din beton netratat cu iz industrial sau un perete din sipci de lemn vopsite in culori naturale cu iz rustic arata extrem de bine.

Dar nu intotdeauna este usor sa construiesti, amenajezi si instalezi o astfel de constructie. Ei bine, daca iti doresti cu adevarat un astfel de perete fara prea mari costuri si eforturi, nu uita ca poti acoperi un perete déjà existent cu un tapet cote maison care sa fie pe gustul tau.

Suprafete oglinda acolo unde nu sunt

Suprafete oglinda acolo unde nu suntCrearea de iluzii optice este o componenta fundamentala a design-ului inerior. Daca vrei sa duci lucrurile la nivelul urmator, iti sugeram sa te gandesti la foliile adezive cu efect oglinda.

Astfel poti transforma orice masuta de cafea intr-o masuta de sticla fara sa iti cumperi una. Mai mult, daca te incanta ideea, poti acoperi usile unui sifonier cu astfel de folie pentru a crea iluzia de spatiu si lumina – si a avea o oglinda extrem de utila ce nu necesita ingrijiri speciale – sau chiar zidul interior al balconului pentru un efect spectaculos.

Obiecte de uz casnic… din lemn ?

Schimbari mici in decor pentru efecte remarcabileNu, desigur ca nu exista asa ceva ! Dar daca ai avea o masina de spalat care a inceput sa rugineasca ici-colo desi merge impecabil ? Sau daca vopseaua de pe cuptorul cu microunde a inceput sa se crape?

Cumperi alte aparate electrocasnice? Sigur ca nu! Poti, insa, cu un pic de rabdare, sa le acoperi cu o folie autoadeziva ce imita lemnul daca vrei sa ii dai bucatariei tale un aer rustic. Desigur, poti adauga culoare, textura si contrast in bucatarie daca infoliezi obiectele de uz casnic in hartie autocolanta colorata. Bucataria ta va arata mereu vesela iar electrocasnicele ca noi!

Aceeasi mobila, alt decor!

Aceeasi mobila, alt decor!Ramanand la aceeasi idee, te-ai cam plictisit de mobila de bucatarie? Nu o schimba! Foloseste folie autoadeziva imitatie de iuta pentru a decora dulapurile de bucatarie, sau pur si simplu imbraca toate fetele de usi de la dulapuri cu o astfel de folie.

O sa ai mereu impresia ca ti-ai cumparat mobila noua! Poti replica ideea pentru a schimba complet aspectul unei masute de cafea, a picioarelor unor scaune, a blatului de bucatarie sau a fetelor usilor unui dulap de baie!

Exista astfel de folii cu aspect de marmura pentru blaturi si bai, cu aspect de inox pentru bucatariile ultra-moderne, folii cu aspect de vitraliu pentru mici geamuri interioare (cum ar fi balconul de exemplu) si folii cu design super colorat si modern pentru a fi folosite in sufragerie sau dormitor.

Nu trebuie sa schimbi mobila daca e buna, trebuie numai sa o imbraci in haine noi!

Lasă un răspuns