10 Idei decorative pentru Paste

Mai sunt doar 3 zile pana la sarbatoarea Pastelui, asa ca ne pregatim casutele si sufletele pentru acest eveniment. Articolul de astazi il dedicam ideilor creative pentru decoratiunile de Paste, pe care le poti pune in practica cu un strop de idemanare si entuziasm si in casa ta!

 

 

 

 

 

 

1. Incepe decorul casei cu camera preferata, pentru a-ti pune aici in aplicare ideile favorite! Alege decorul cu flori naturale, in vaza, ghiveci sau in accesorii decorative de tip Do-It-Yourself (click aici pentru o doza de inspiratie). Cele mai potrivite sunt lalelele, liliacul sau lacramioarele, care improspateaza intreaga atmosfera a locuintei, intr-o nota chic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. La loc de cinste va sta clasicul cos cu oua rosii, pe care il poti personaliza in voie, transformandu-l in punctul central al mesei festive. Poti folosi un cos din lemn pe care sa il decorezi cu verdeata, flori, pietricele colorate sau iepurasi de ciocolata. Adauga si cateva oua colorate sau varianta eco-traditionala -> ouale vopsite in coaja de ceapa rosie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Foloseste aranjamente cu iz floral pentru masa festiva, precum aceste mini-ghivece improvizate din imagine. Joaca-te cu culorile in decoratiuni si aranjamente, combina nuantele florilor cu cele ale servetelelor sau servetelor pentru farfurii. Alege tacamuri in tonuri pastelate de verde, galben sau portocaliu deschis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Daca vrei sa adaugi o nota vintage intregului decor, foloseste-te de obiectele bunicilor sau cele achizitionate de la targuri. Poti transforma rapid un sifon sau o stropitoare veche in obiect decorativ pentru casa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Transforma obiectele simple, in idei decorative speciale, cum e cazul acestui decor cu umbrela! Ai nevoie de o umbrela mai mare, de forma celei din imagine, o agatatoare, cateva flori si coji de oua pentru efectul decorativ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Personalizeaza-ti pervazul bucatariei, cu 1-2 ghivece sau aranjamente vesele!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Daca ai pastrat cateva resturi de la shredderul pentru hartie, le poti folosi acum ca elemente pentru fabricarea unui cos ornamental atipic. Aranjeaza fasiile in forma de cerc si prinde-le pe alocuri cu fir de pescuit sau sarma subtire, pentru a forma un cos decorativ pentru ouale rosii. Daca e cazul aplica si aracet pentru lipire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Daca esti deja parinte, expune in rame desenele pentru Paste facute la gradi sau la scoala de cei mici si implica-i si pe ei in activitatile decorative!

9. Adauga cate un element decorativ personalizat, in fiecare incapere. Daca pentru bucatarie, living sau celelalte camere te-ai gandit la cate un accesoriu decorativ, nu uita de baie. Personalizeaz-o cu o vaza mai mare cu flori proaspete si cu prosoape in aceleasi nuante primavaratice!

 

 

 

 

 

 

 

10. Printre accesoriile vintage extrem de populare se numara si cele ce includ tabla si creta. Cu un astfel de obiect decorativ, iti poti personaliza zilnic mesajele motivationale sau personale…pentru cei dragi! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muuulta inspiratie si spor in continuare!

Surse imagini: bhg.com, marthastewart.com, hgtv.com, shelterness.com

 

Lasă un răspuns