3 Motive pentru a include oglinzile in decor

Oglinda asa cum o stim azi, este o inventie recenta, nu mai veche de 200 de ani. Astfel, oglinda a devenit foarte populara in decor atat pentru scopul practic de a ne vedea imaginea reflectata in ea, cat si pentru cel decorativ ca si accesoriu stralucitor.

Cei mai multi sunt obisnuiti cu oglinda din baie sau pe usa de la dressing, insa oglinda este un element foarte interesant si in decorul interior.

1. Schimba forma clasica patrata sau dreptunghiulara cu una rotunda

3 Motive pentru a include oglinzile in decorOglinda atrage privirea atunci cand trecem prin fata ei, dar cand optezi pentru o forma mai putin conventionala pentru aceasta, ea va atrage cu atat mai mult atentia. Astfel, alegand o varianta rotunda, o poti folosi ca ornament pentru perete deasupra unei comode sau chiar a masutei de toaleta.

2. Oglinda inseamna mai multa lumina

3 Motive pentru a include oglinzile in decorAsezata pe un perete aproape de o sursa de lumina, oglinda le dubleaza efectul, crescand luminozitatea intregii ambiante. Chiar si in zilele mohorate de iarna, aceasta va aduce un plus de stralucire in decor. In plus, alegand o rama in tonuri metalizate, vei spori impactul ei vizual.

3. Oglinda creeaza mai mult spatiu

3 Motive pentru a include oglinzile in decorAtunci cand dimensiunea oglinzii este generoasa, iluzia de spatiu creste proportional. Pentru un efect maxim, poti alege un model ce se poate aseza direct pe pardoseala. Nu doar ca va ajuta la creea iluziei de dublare a incaperii, dar va putea contribui notabil la iluminarea decorului atunci cand alegi sa ii alaturi un lampadar sau o veioza.

Indiferent care e scopul cu care incluzi oglinda in decorul unei incaperi, cu cat optezi pentru un model mai mare, cu o rama interesanta sau cu o forma atipica, cu atat vei obtine mai usor efectul wow in decor.

Lasă un răspuns