3 motive pentru care poti pastra instalatia luminoasa de brad tot anul

Jocul luminilor de brad are ceva relaxant si linistitor, fie ca sunt luminitele colorate, sau cele simple albe. Odata trecute sarbatorile de iarna, locul ramane gol si pustiu dupa adunarea ornamentelor, atat acasa cat si in oras. Partea buna este ca, decorul casei il facem noi, iar pastrarea instalatiei luminoase de brad intreg anul, este o decizie ce vine cu o multime de beneficii.

Intretinerea usoara

Instalatiile de brad sunt ieftine in general, iar daca se ard, nu vei cheltui mult pentru a le repara sau inlocui. Cat despre curatenie, nu trebuie sa iti faci griji ca aduna prea mult praf, iar cu un pamatuf le poti curata dintr-o miscare.

Creeaza o ambianta aparte

Cu instalatiile luminoase poti accentua sau crea un efect aparte pentru oricare zona din casa. Lumina blanda si calda reuseste sa creeze o ambianta aparte pe care optiunile clasice de iluminat nu reusesc sa o faca.

Pune in evidenta un semineu prin incadrarea lui cu un fir luminos, sau accentueaza frumusetea unui tablou cu o instalatie ascunsa in rama lui. Optiunile sunt infinite.

Sunt o alegere tinereasca, romantica

Cu modelul potrivit poti da o nota tinereasca, romantica decorului. Lumina calda, discreta este exact ceea ce avem nevoie pentru iluminarea ambientala in dormitor. Cu o instalatie luminoasa poti reda efectul romantic al lumanarilor, fara riscul petelor de ceara.

Tu ce faci cu instalatiile luminoase dupa trecerea sarbatorilor de iarna? Iti place sa le incluzi in decor?

Lasă un răspuns