3 Ornamente de Craciun potrivite pentru intreaga iarna

Pentru a simti atmosfera de sarbatoare, trebuie sa aducem in locuinta spiritul Craciunului. asadar, alegerea unor noi decoratiuni pentru Craciun pare a fi provocarea sezonului.

Odata inaugurat anul nou, se apropie si momentul despodobirii bradului si adunarii ornamentelor festive de prin casa.

Chiar daca nu mai e Craciun, iarna inca mai avem! Cum facem sa pastram atmosfera de sarbatoare? Noi iti propunem 3 idei de decoratiuni potrivite nu doar pentru Craciun, ci si pentru a decora casa pentru intreaga iarna.

  1. Lumanari decorative

lumanari decorativeDaca iti doresti sa incalzesti vizual decorul casei tale pe timp de iarna, lumanariledecorative sunt optiunea cea mai la indemana. Majoritatea accesoriilor pentru confectionarea acestora le avem cu totii prin casa, ne lipsesc doar crengutele de brad, crengute pe care le putem lua chiar de la bradul de Craciun. Deoarece sunt aranjamente discrete, ele pot fi folosite pentru a decora masa festiva de sarbatori sau pur si simplu pentru a infrumuseta locuinta.

  1. Felinare umplute cu globuri

felinar umplut cu globuriIn general, felinarul aminteste de o vacanta la munte intr-o cabana rustica, insa cu putina imaginatie poate deveni o decoratiune inedita de iarna. Poate fi asezat intre ghirlandele de flori, pe orice masa festiva sau chiar sub bradul de Craciun. aceasta decoratiune poate fi usor realizata dintr-un felinar vechi, in care sa pui globuri de dimensiuni mai mari sau mai mici. Fiecarui decor de iarna i se potriveste un felinar minunat!

  1. Borcane cu dulciuri

borcane cu dulciuriPe langa brad si decoratiunile din casa, ne place sa impodobim si masuta de cafea cu decoratiuni speciale si mai ales delicioase. acum este un bun prilej pentru a folosi borcanele simple, de toate dimensiunile, pe care le-ai adunat de-a lungul timpului. asadar, te-ai gandit vreodata ca borcanul cu biscuiti sau orice alte dulciuri s-ar putea transforma intr-un accesoriu decorativ original? Bomboanele, prajiturelele, toate vor arata minunat si vor da un aspect simpatic cand vor capata rolul de decoratiuni de iarna.

Cu putina imaginatie, poti transforma toate aceste ornamente in accesorii atemporale, pe care sa le actualizezi in functie de anotimp.

Rezultatul va capta atentia tuturor celor care iti trec pragul, iar tu vei fi cu atat mai multumita pentru ca minatele decoratiuni au iesit din mainile tale!

Lasă un răspuns