Ce modele de tapet alegem in 2018

Indiferent ca vorbim despre moda, machiaj, hairstyle sau design interior, intampinam fiecare inceput de an cu speranta ca va fi mai bun decat precedentul, dar mai ales cu nevoia de a schimba ceva pentru a simti cu adevarat ca suntem pregatiti sa pasim spre ceva nou.

Si pentru ca primavara/vara sunt perioadele in care multi dintre noi simtim nevoia sa ne improspatam casele, de ce sa nu dam un make-over locuintei noastre folosind tapetul?

Fiind un tip de finisaj ce inlocuieste cu mare usurinta zugraveala, tapetul a reprezentat intotdeauna o forma moderna de design cu care se poate schimba complet aspectul unei locuinte. Pentru ca producătorii experimenteaza mereu cu noi idei pentru modele de tapet, iata cateva tendinte pentru anul 2018 care pot servi ca sursa de inspiratie pentru locuinta ta.

1. Tapet motive florale

Ce modele de tapet alegem in 2018La moda si in anul 2017, tapetul cu modele florale sau vegetale va ramane la fel de popular si in anul 2018. Este recomandat tapetul cu printuri care te duc cu gandul la natura (copaci, pasari, plante) deoarece creeaza o atmosfera intima, relaxanta. Daca alegi sa folosesti tapetul in dormitor, e recomandat sa-l aplici pe o zona limitata cum ar fi peretele din spatele patului deoarece acesta va da un aer nevonventional incaperii. In cazul in care incaperea unde ti-ai propus sa-l folosesti este destul de mica, iar tavanul avand o inaltime joasa, atunci un motiv floral in culori neutre se va adapta perfect si chiar va arata foate elegant.

2. Tapet motive geometrice

Ce modele de tapet alegem in 2018Elementele geometrice sunt sofisticate, misterioase, moderne și nu in ultimul rand la moda in 2018. Tapetul cu modele geometrice cu forme simetrice si linii simple introduce ordinea in locuinta ta. Poti alege fie un model de tapet cu forme simple, delicate pentru un decor senin si calm, fie un model de tapet cu forme dinamice si plin de culoare ce ar putea inveseli atmosfera incaperii. Culorile vesele completate de imprimeuri geometrice vor crea intotdeauna o atmosfera de vis. Sunt recomandate culorile neutre subtile, cum ar fi negru sau gri, dar si nuantele vii si indraznete, cum ar fi rosu si portocaliu, modelul geometric potrivindu-se perfect designului interior minimalist si abstract.

3. Tapet cu reflexe metalice

Ce modele de tapet alegem in 2018Culorile moderne in cerneala metalica transforma compoziția intr-o adevarată piesa de rezistenta. Poti opta pentru culorile din aur si argint, tot mai populare, deoarece adauga un plus de lux locuintei tale. De asemenea, pentru a da o nota moderna incaperii, poti introduce culori mai calde, cum ar fi bronzul, cuprul si aurul rosu. Cerneala de metal va crea un tapet modern dar care sa respecte caracterul tradițional al designului. Acest tapet este perfect pentru oricine prefera un dram de clasic contemporan!

Asadar, in acest an, tapetul are, la fel ca si anul trecut, un important rol decorativ in orice amenajare, iar deoarece avem o mare diversitate de modele de tapet, cu siguranta vei gasi un model care sa se potrivească cu mobila din locuinta ta!

One thought on “Ce modele de tapet alegem in 2018

Lasă un răspuns